Meslek Edindirme Kursunu Bitiren 11 Kişiye Sertifika Verildi - Son Dakika
Yerel

Meslek Edindirme Kursunu Bitiren 11 Kişiye Sertifika Verildi

Siirt'te meslek edindirme kursunda başarılı olan 11 kursiyere sertifikaları verildi.

25.08.2014 10:36

Siirt'te meslek edindirme kursunda başarılı olan 11 kursiyere sertifikaları verildi.

Siirt Belediyesi Berfin Kadın Danışma Merkezi'nce kadınlara yönelik açılan meslek edindirme kursunu tamamlayan 11 kursiyer, törenle sertifikalarını aldı.

Törende konuşan Siirt Belediye Eşbaşkanı Belkiza Beştaş Epözdemir, belediye olarak kadına büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Kadının yaşam hak ettiği değeri alması için belediye bünyesinde önemli projeler hazırladık. Önümüzdeki günlerde bu projeleri Siirtli kadınlarla birlikte hayata geçireceğiz. Bu anlamda kadınlara yönelik faaliyet gösteren Berfin Kadın Danışma Merkezi bünyesinde kadınlara yönelik  açılan meslek edindirme  kursuna  emeği geçen ve  kursa  katılan kadınlara kutuluyor ve  teşekkür ediyorum. Kadın emeğinin ve renginin Siirt'te yaşama daha fazla renk katması için belediye olarak önümüzdeki günlerde yeni çalışmaları hayata geçireceğiz. Kursa katılan tüm kadınları kutluyor ve yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

Berfin Kadın Danışma Merkezi yöneticisi Celile Ası da 480 saat süren kursta çoğu çeyizlik ürünün eğitiminin verildiğini belirterek, çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Konuşmaların ardından kursu başarıyla bitiren 11 kadına sertifikaları verildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meslek Edindirme Kursunu Bitiren 11 Kişiye Sertifika Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement