Nallıhan'da Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Nallıhan'da Yıl Sonu Sergisi

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Halk Eğitim Merkezi'nce yıl sonu sergisi açıldı.

27.05.2014 22:30

Nallıhan Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyerlerin hazırladığı ürünler, yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Ayhan Sümer Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışına Kaymakam İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Garnizon Komutanı Rıdvan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, Nallıhan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Akif Öztürk, Seben İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Evren, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Demirayak, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Halk Eğitim merkezlerinin, toplumların ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmasına, eğitsel yollarla katkıda bulunan, kılavuzluk yapan çok önemli bir eğitim faaliyetinin birimi olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç da açılan kursların ilçeye özgü el sanatlarının yaşatılmasına katkı sağladığını belirtti.

Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Öztürk ise merkezin ipek iğne oyalarıyla dünyaya açılan bir pencere olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergide ayrıca, kurslarda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nallıhan'da Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement