"Üst Üste 2. Maçı İlk Devredeki Kötü Oyunumuzla Kaybediyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Üst Üste 2. Maçı İlk Devredeki Kötü Oyunumuzla Kaybediyoruz"

Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz, "15 yıldır dişimizle tırnağımızla yaptığımız mücadele ortada, takım olarak zorluklar içinde bazı şeyleri başarıyoruz." dedi.

08.11.2014 20:33  Güncelleme: 21:53

Türkiye Basketbol Ligi'nin beşinci haftasında  sahasında Banvit'i 75-61 yenen Uşak Sportif'in Başantrenörü Ozan Bulkaz, müdafaada çok iyi oynadıklarını, daha iyi yere geleceklerini söyledi.

Bulkaz, maçın ardından 7 yaşındaki kızı Elif ile katıldığı basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Özellikle müdafaada çok iyi oynadık, takım kendisini buldu umuyorum daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Bulkaz, şöyle konuştu:

"Zorluklar içinde bazı şeyleri başarıyoruz. Söylenecek çok az şey var. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. On beş yıldır dişimizle tırnağımızla yaptığımız mücadele ortada, takım olarak zorluklar içinde bazı şeyleri başarıyoruz. Bugün oyuncularım buna refleks gösterdi. Banvit gibi bir devi evimizde çok iyi bir basketbolla, özellikle müdafaada iyi mücadele ederek yendik. Takım kendisini buldu. Önümüzde Rusya deplasmanı var, orada da galip gelip kentimizin ismini daha iyi duyurmaya çalışacağız."

Uşak Sportif oyuncusu Uluğ Kaçaniku ise kendi sahalarında maç kaybetmek istemediklerini belirterek, "İki haftadır kazanıyoruz. İyi mücadele etmeye başladık. Banvit çok güçlü bir ekip. Bir ay içinde dokuz maçımız var. En iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Banvit'in Başantrenörü Zoran Lukic ise ilk yarıda oynadıkları kötü oyunla maçı verdiklerini belirterek, "Uşak ekibini tebrik ediyorum. Bizim için iyi bir maç olduğunu söyleyemeyeceğim. Üst üste ikinci maçı ilk devredeki kötü oyunumuzla kaybediyoruz. Sonrasında toparlamak çok kolay oymuyor. Bunun nedenini araştıracağız, çarşamba günü çok önemli bir maçımız var ona hazırlanacağız" diye konuştu.

Banvit'li oyuncu Tolga Geçim ise kötü oynadıklarını ve kaybettiklerini belirterek üzgün olduğunu ifade etti. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Üst Üste 2. Maçı İlk Devredeki Kötü Oyunumuzla Kaybediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement