Rektör Akan'dan Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Rektör Akan'dan Veda Ziyaretleri

Rektör Akan\'dan Veda Ziyaretleri

Görev süresi dolan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a veda ziyaretinde bulundu.

05.08.2016 14:26

Görev süresi dolan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a veda ziyaretinde bulundu.

2008-2016 yılları arasında rektörlük görevi yapan Prof. Dr. Hüseyin Akan, Vali Şahin'i makamında ziyaret etti. Vali Şahin, Prof. Dr. Hüseyin Akan'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Hüseyin Akan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı da makamında ziyaret etti. Rektörlük süresi dolan Akan, "8 yıl gibi uzun bir süre rektörlük görevini yerine getirdik. Bu süreçte bize verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şehrimizin üniversitesinde yıllarca eğitime katkı verecek hizmetlerde bulundunuz. Sizlere yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyorum" açıklamalarında bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement