Şahinbey Belediyespor Hedefi Yakaladı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyespor Hedefi Yakaladı

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyespor, play-out maçlarında aldığı sonuçlarla ligde kalmayı başardı.

08.04.2015 12:15

KEREM KOCALAR - Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyespor, play-out maçlarında aldığı sonuçlarla ligde kalmayı başardı.

Ligi 21 puanla 9. sırada tamamlayan Gaziantep temsilcisi, play-out'un ilk maçında Gümüşhane Torul Gençlik'i 3-1'lik skorla yendi. Ardından İnegöl Belediyesi (3-0) ve Palandöken Belediyesi'ne (3-1) mağlup olan Gaziantep temsilcisi, ikinci maçlarda ise güzel seri yakaladı.

Palandöken Belediyesi (3-1), İnegöl Beledilyesi (3-2) ve Gümüşhane Torul Gençlik (3-1) galibiyetleriyle moral bulan Şahinbey Belediyespor, bu sonuçlarla gelecek yıl Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele etme şansı yakaladı.

Kulüp başkanı Cuma Güzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kısıtlı imkanlara rağmen ligdeki ilk yılda kalıcı olduklarını söyledi.

Sezon başında öncelikli hedeflerini ligde kalmak olarak belirlediklerini hatırlatan Güzel, "Hedefi yakaladığımız için mutluyuz ama bunu play-out'lara kalmadan başarmak isterdik. Neticede zor da olsa ligde kaldık" dedi.

Artık gelecek yılın hazırlıklarını yapmaya başlayacaklarını ifade eden Güzel, bu yılın kendileri için iyi bir tecrübe olduğunu vurguladı.

Voleybolda marka haline gelmek istediklerini dile getiren Güzel, şunları kaydetti:

"Bu yıl bizim açımızdan bir nevi antrenman yılıydı. Çünkü zorlu bir ligde tecrübesiz şekilde mücadele ettik. Eksiklerimizi ve avantajlı durumlarımızı tespit ettik. Gelecek yıl daha iyi bir takım haline gelmek istiyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla gelecek yıl için çalışmalar yapmaya hemen başlayacağız. İnşallah seneye Gaziantep'in adını daha iyi yerlerde duyururuz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyespor Hedefi Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement