Suistimal Edilen İyi Niyetler Tiyatro ile Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Suistimal Edilen İyi Niyetler Tiyatro ile Anlatıldı

Suistimal Edilen İyi Niyetler Tiyatro ile Anlatıldı

Erzurum’da Ahmet Hulusi Seven sanat merkezinin açılışında oynanan tiyatroda insanların iyi niyetlerinin nasıl suistimal edildiği anlatıldı.

06.03.2017 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da Ahmet Hulusi Seven sanat merkezinin açılışında oynanan tiyatroda insanların iyi niyetlerinin nasıl suistimal edildiği anlatıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kültür yatırımlarından biri olan Ahmet Hulusi Seven sanat merkezi açıldı. Sanat merkezinin açılışına AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Bu şehre bu kimliği kazandıran elbetteki şehrin coğrafi yapısıdır. Bu şehre bu kimliği kazandıran ise sanatçıları ileri gelenleri ve tüccarlarıdır. Bundan dolayı açılışını yaptığımız sanat merkezinin şehrimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından oynanan tiyatro oyununda Yeşilçam filmlerinde yaşanan bir anekdot anlatıldı. Kör olmadığı halde körmüş gibi davranıp insanların iyi niyetlerini suistimal eden oyuncu bir kişinin parasından ceketine kadar her şeyini aldı. İnsanlara iyilik yapmanın önemi üzerinde duran iyi rolünde oynayan oyuncu kör olan oyuncuya acıyarak her şeyini verdi. Oyuncuların dikkat çekmek istediği nokta ise, gerçek hayatta insanların yalancı kişiler tarafından nasıl dolandırıldığını anlatmak oldu. Tiyatronun sonunda insanları dolandırma rolünde oynayan oyuncu, dolandırdığı kişiye villa aldım, çocuklarım yurt dışında okuyor. Bu kadar masrafın altından ancak bu şekilde kalkabiliyorum diyerek nasıl acınarak para kazanmanın yollarını göstermiş oldu.

Önemli mesajların olduğu tiyatroyu protokol ekibi ve açılışa davetli vatandaşlar beğenerek izledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suistimal Edilen İyi Niyetler Tiyatro ile Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement