Sultangazi'de Öğretmenler Günü Özel Yemeğine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Sultangazi'de Öğretmenler Günü Özel Yemeğine Yoğun İlgi

Sultangazi\'de Öğretmenler Günü Özel Yemeğine Yoğun İlgi

Sultangazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen geleneksel öğretmenler günü yemeğinde yaklaşık 2 bin öğretmen bir araya geldi.

25.11.2015 22:34

Sultangazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen geleneksel öğretmenler günü yemeğinde yaklaşık 2 bin öğretmen bir araya geldi.

Sultangazi Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle geleneksel olarak gerçekleştirdiği Öğretmenler günü özel yemeği gecesi düzenledi. Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 2 bin öğretmen ve yakını katıldı. Gecede Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay davetli öğretmenlerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

"ONLARLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZ"

Her yıl düzenledikleri yemeğe katılımın her geçen yılın daha da arttığını ifade eden Başkan Cahit Altunay "Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın yetiştiricileri. Ülkenin kalkınmasına en büyük katkı sağlayıcıları ve bu manada kişilikli ve nitelikli gençliğin şekillenmesine yön veren insanlar öğretmenlerimiz. Bu kutsal görevi yapanlar sadece bugün değil yaşadıkları sürece bu itibarı görmeyi hak ediyorlar. Biz siyasetçilerin ilgi gördüğü alanlar olsa da öğretmenler bütün kesimlerden bu ilgiyi görüyor ve gurur duyacakları öğrencileri yetiştiriyor. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Böyle güzel bir katılımla 2 bin civarı öğretmenin katılımıyla öğretmenler gününe binaen bu etkinliği yapıyoruz" dedi.

ÖĞRETMENLER DE HATIRLANDIKLARI İÇİN MEMNUN

Öğretmenler günü özel yemeğine katılan Türkçe öğretmeni Yunus Besli, "24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması için burada değerli büyüklerimiz eşliğinde toplandık. Öğretmen arkadaşlarımızla geldik moral bulduk" dedi. Sınıf öğretmeni İlhan Balıbey ise, "Sultangazi Belediyesi bunu her yıl bunu yapıyor. Biz de bu etkinliği dört gözle bekliyoruz. Böyle güzel bir ortam arkadaşlarımızla bir araya gelmek bizleri sevindiriyor" dedi.

MESLEĞE YILLARINI VEREN ÖĞRETMENLER DE ONURLANDIRILDI

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle tertip edilen gecede öğretmenliğe en tecrübeli öğretmenler de unutulmadı. Mesleğe yıllarını emektar öğretmenler teşekkür plaketiyle ödüllendirildi. 44 yıldan beri öğretmenlik yapan Mehmet Şamiloğlu ve 39 yıllık öğretmen Fatma Yüzüak, plaketlerini protokol üyelerinin elinden aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultangazi'de Öğretmenler Günü Özel Yemeğine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement