Tarihi Camiye Büyükşehir Desteği - Son Dakika
Yerel

Tarihi Camiye Büyükşehir Desteği

Tarihi Camiye Büyükşehir Desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesinde bulunan tarihi Çarşı Camii’nde meydana gelen statik sorunların çözümü için çalışma başlattı.

22.07.2015 14:59

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesinde bulunan tarihi Çarşı Camii'nde meydana gelen statik sorunların çözümü için çalışma başlattı. Tarihi camide incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, meydana gelen sorunun çözümü noktasında gerekli araştırmanın yapılarak çalışmanın başlatılacağını söyledi.

Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesinde bulunan tarihi Mütevelli Çarşı Camii'nde statik ile ilgili sorunlar meydana geldi. Bunun üzerine Mütevelli Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yardım istedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'na bağlı Koruma Uygulama ve Denetim Şube Müdürü Dinçer Dinçer ile birlikte Saruhanlı'ya giderek, Mütevelli Çarşı Camii'nde incelemelerde bulundu. İncelemede Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Mütevelli Mahallesi Muhtarı Mehmet İçigen ve Mütevelli Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri de hazır bulundu. Tarihi camide meydana gelen statik sorunların araştırılacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, araştırmanın tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli katkıyı sağlayacaklarını söyledi. Sorunlarına kısa sürede yanıt bulan Mahalle Muhtarı ve dernek yetkilileri de, yardımları nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarihi Camiye Büyükşehir Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement