Uşak Deri Karma Organizede Yönetim El Değiştirdi - Son Dakika
Yerel

Uşak Deri Karma Organizede Yönetim El Değiştirdi

Uşak Deri Karma Organizede Yönetim El Değiştirdi

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan 3’üncü olağan genel kurulda, oy çokluğu ile İbrahim Karahallı ve yönetimi göreve geldi.

16.05.2015 18:36

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan 3'üncü olağan genel kurulda, oy çokluğu ile İbrahim Karahallı ve yönetimi göreve geldi.

Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve başkan adayı İbrahim Karahallı'nın mücadele ettiği genel kurulda, oy kullanması gereken 283 üyeden 255'i sandığa gitti. Üyelerin 136'sının oyunu olan İbrahim Karahallı, Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Akif Küplemez 118 oy aldı. 1 oyun boş çıktığı genel kurulun ardından bir açıklama yapan İbrahim Karahallı, bölgenin devam eden projelerinin takipçisi olacaklarını belirterek, "Bütün arkadaşlarımızla birlik ve dayanışma içinde bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Sanayicimizin yaşadığı temel problemleri el birliği ile aşacağız" dedi. Yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Akif Küplemez, "Görev yaptığımız dönem içinde bölgemizin temel sorunlarıyla ilgilendik ve önemli projeleri hayata geçirdik. Görev gelen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Genel kurula; Uşak Valisi Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım ve sanayiciler katıldı. İbrahim Karahallı başkanlığındaki yeni Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu'nda; Coşkun Güngör, Mehmet Karagöz, Şahin Dursun ve Erdoğan Akavcı görev alacak. Denetim kurulunda ise Bekir Koçan ve Gökhan Mıdık yer alırken, organize sanayi bölgeleri üst kurul asil üyeliklerine de; Uğur Karaca ve İsmail Kavuncu getirildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Deri Karma Organizede Yönetim El Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement