"Tonya'ya Her Zaman Elimizden Gelen Desteği Verdik" - Son Dakika
Yerel

"Tonya'ya Her Zaman Elimizden Gelen Desteği Verdik"

"Tonya\'ya Her Zaman Elimizden Gelen Desteği Verdik"

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye olarak Tonya'ya her zaman ellerinden gelen desteği verdiklerini bildirdi.

15.02.2014 19:34  Güncelleme: 19:39

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye olarak Tonya'ya her zaman ellerinden gelen desteği verdiklerini bildirdi.

Gümrükçüoğlu, Tonya ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Tonya Belediye Başkan adayı Osman Beşel ve Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt'un da eşlik ettiği ziyarette konuşan Gümrükçüoğlu, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt'u hiçbir zaman siyasete son nokta koymuş olarak görmediklerini belirtti.

Kurt'un önünde, memlekete ve Tonya'ya hizmet anlamında uzun yollar olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, "Ben bizzat beş yıllık süre içerisinde başkanımın memleketi için nasıl çalıştığını yakınen görmüş biriyim. Dolayısıyla bundan sonra da kendisi ile çalışıp bilgi ve tecrübesinden yararlanacağız" dedi.

Gümrükçüoğlu, Tonya'ya belediye olarak her zaman ellerinden gelen desteği verdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Parti ayrımı gözetmeden İskenderli belediyemize çöp kamyonu desteği verdik. Yine aynı şekilde İskenderli Belediyemize Tonya'ya verdiğimiz asfalt desteğinden fazla destek verdik. Bu bizim ayrım yapmadan herkesi kucaklamamızın bir göstergesidir. Büyükşehirde de aynı anlayışla tüm halkımızı kucaklayacak, ayrım gözetmeden herkese eşit hizmeti götüreceğiz. AK belediyecilik anlayışını tüm halkımızla buluşturup farkımızı göstereceğiz."

Vatandaşların kendilerine bir telefon kadar yakın olacaklarını anlatan Gümrükçüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her zaman Tonya'nın, muhtarlarımızın, vatandaşımızın hizmetinde olacağız. İl Özel İdaresi'nin belediyeye devredilmesi ile Tonya'da yürütülen tüm çalışmalar daha hızlı ve güçlü şekilde devam edecektir. Bunun sözünü buradan tüm Tonyalılara veriyorum. Büyükşehirle artan gelirlerimiz halkımıza hizmet olarak dönecektir. Bundan sonra da parti ayrımı göstermeksizin daha iyi bir Tonya, daha iyi bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz."

Günnar ise Tonya'daki birlik ve beraberliği görmüş olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Tonya'nın gelişmesi için gayret edeceklerini dile getiren Günnar, "Biz de sizlerle beraber Tonya için mücadeleye devam edeceğiz. Samimi elbirliği ile nefsani duygulardan uzak, Allah'ın gerçekleştirdiği her şeyde hikmet vardır anlayışı ile hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

Kurt da AK Parti gibi büyük bir ailenin mensubu olmakla her zaman gurur duyduğunu ve bu gururu bundan sonra da duymaya devam edeceğini söyledi.

Beşel ise Tonya'ya hizmet etmek için yola çıktığını, hizmeti aldığı noktadan daha ileri taşımak için gayret göstereceğini ifade etti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Tonya'ya Her Zaman Elimizden Gelen Desteği Verdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement