Yunusemre'den 'Hoşgeldin Melek' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'den 'Hoşgeldin Melek' Ziyareti

Yunusemre\'den \'Hoşgeldin Melek\' Ziyareti

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Merkez Efendi Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Doğum Hastanesi’nde yeni dünyaya gelen bebekleri ziyaret ederek, hediye takdiminde bulundular.

28.07.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Merkez Efendi Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Doğum Hastanesi'nde yeni dünyaya gelen bebekleri ziyaret ederek, hediye takdiminde bulundular.

Yunusemre Belediyesi'nin sosyal projeleri arasında yer alan yeni doğan bebeklerin ailelerine gerçekleştirilen 'Hoşgeldin Melek' projesi çerçevesinde bu kez Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen bebekler ziyaret edildi.

BEBEK ÇANTALARI VE ANI DEFTERLERİ YUNUSEMRE'DEN

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, 'Hoşgeldin Melek' projesi kapsamında hastanede yeni dünyaya gelen 7 erkek, 6 kız bebeği ziyaret ederek, ailelerine birer bebek çantası ve hatıra defteri hediye takdim ettiler.

Bebeklerle tek tek ilgilenen Başkan Uygur, ziyaret ettiği her aileye Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin selamını da ileterek, "Yunusemre Belediyesi olarak yenidoğan meleklerimizin yayındayız. Onlarla birlikte olmak çok güzel bir duygu. İnşallah analı-babayı büyürler. Vatana millete hayırlı birer evlat olurlar. Yeni doğan bütün bebeklerimize, sağlık, sıhhat ve afiyet dolu günler diliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'den 'Hoşgeldin Melek' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement