Kahvehaneye Saldıran Şehir Magandaları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kahvehaneye Saldıran Şehir Magandaları Adliyeye Sevk Edildi

23.02.2017 15:46

(İSTANBUL) Kahvehaneye saldıran şehir magandaları adliyeye sevk edildi Gaziosmanpaşa'da kahvehaneye silahla saldıran zanlılar adliyedeGaziosmanpaşa'da kahvehaneye silahla saldıran 6 şehir magandası Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

(İSTANBUL) Kahvehaneye saldıran şehir magandaları adliyeye sevk edildi

Gaziosmanpaşa'da kahvehaneye silahla saldıran zanlılar adliyede

Gaziosmanpaşa'da kahvehaneye silahla saldıran 6 şehir magandası Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gaziosmanpaşa'da bulunan Bülbüldere Caddesi'nde geçtiğimiz Pazartesi günü saat 14.00 sıralarında kahvehane işletmecisine sinirlenen 6 şahıs, silahla kahvehaneyi basmıştı. Kahvehanenin önüne gelen şahıslardan bir tanesi havaya ateş açmış, çıkan arbedede kahvehanenin camları sandalye ve sopalarla kırılmış, etraf savaş alanına dönmüştü. Görgü tanıkları, olayın sokaktan araçla hızlı geçme tartışmasının kavgaya, kavganın da silahlı saldırıya dönüşmesiyle gerçekleştiğini iddia etmişti.

Olayın ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silahla kahvehaneye saldıran 6 şehir magandası hakkında yakalama çalışması başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şehir magandaları kıskıvrak yakalandı. Aynı gün içinde yakalanan zanlılar Furkan P., Vural Ö., Canberk G., Taner A., Caner A. ve Oğuzhan İ., ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Zanlıların her birinin, oto hırsızlığı ve uyuşturucu bulundurmaktan Emniyet'te suç kayıtları bulunduğu öğrenildi.

Arkadaşlarına yanlış yapıldığı için kahvehane basmışlar

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar, daha sonra Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Saldırganların Asayiş Şube Müdürlüğü'nde, kahvehane işletmecisinin arkadaşlarına yanlış yaptığı için kahvehaneye saldırdıkları şeklinde ifade verdiği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri de tamamlanan 6 kahvehane saldırganı, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

(HC- ÖY-

Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Kahvehaneye Saldıran Şehir Magandaları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika


Advertisement