Kuzenini Önce Tıraş Ettirip Sonra Öldürmüş - Son Dakika
Asayiş

Kuzenini Önce Tıraş Ettirip Sonra Öldürmüş

Kuzenini önce tıraş ettirip sonra öldürmüş Adana'da sevdiği kızla evlenmesine izin vermeyen 5 akrabasını öldürüp intihar eden Denizhan Dener'in öldürdüğü kuzeni Suphi Cumhur Cengiz'i olaydan 3.

05.05.2017 13:34

Kuzenini önce tıraş ettirip sonra öldürmüş

Adana'da sevdiği kızla evlenmesine izin vermeyen 5 akrabasını öldürüp intihar eden Denizhan Dener'in öldürdüğü kuzeni Suphi Cumhur Cengiz'i olaydan 3.5 saat önce berbere götürdüğü ortaya çıktı

Cengiz'i tıraş eden berber Emircan Turalı, "Denizhan sürekli bize gelir tıraş olurdu olayın olduğu gün saat 16.15'te kuzenini getirip 'akşam sevdiğimi isteyeceğiz kuzenimi tıraş et' dedi hiç cinayet işleyecek bir ruh hali yoktu" diye konuştu

ADANA - Adana'da sevdiği kızla evlenmesine izin vermeyen 5 akrabasını öldürüp intihar eden Denizhan Dener'in kurbanlarından kuzeni Suphi Cumhur Cengiz'i olaydan 3.5 saat önce berbere götürdüğü ortaya çıktı

Adana'da 3 Mayıs akşamı Kurtuluş Mahallesi Çelik Apartmanı 3. katında sevgilisi Hanım Kaya ile evlenmesine izin vermeyen halaları Gönül Cengiz, Nurşen Metin, kuzenleri Suphi Cumhur Cengiz, Senem Metin ve eniştesi emekli vali İsmet Metin'i öldürüp intihar eden Denizhan Dener'in olaydan 3.5 saat önce kuzeni Cengiz'i berberine götürerek tıraş ettirdiği ortaya çıktı.

"Sevdiğimle evleneceğim diye tatlı ısmarladı"

Berber Emircan Turalı, Denizhan Dener'in sürekli müşterisi olduğunu uzun süredir evlenme hayali kurduğunu olaydan 4-5 gün öncede berbere gelip tıraş olduğunu söyledi. Turalı, cinayetin işlendiği gün saat 16.15 sıralarında Dener'in yine berbere geldiğini ve yanında "kuzenim" dediği Suphi Cumhur Cengiz'i getirdiğini belirterek, "İçeri girip 'Size kuzenimi getirdim, akşam sevdiğimi isteyeceğiz evleneceğim onu bir tıraş edin, benimde boynumu temizleyin' dedi. Daha sonra ben Cengiz'i tıraş ettim. Arkadaşlarda Denizhan'ın boynunu temizledi" dedi.

Turalı, Denizhan Dener'in hiç cinayet işleyecek gibi bir hali olmadığını şok neşeli ve mutlu olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Sevdiğini isteyecekleri için çok mutluydu hatta bize tatlı getirip ısmarladı. Kendisiyle sohbet ettik 6 yılın sonunda evleneceğini söyledi. Kuzeninin tıraşı bitince buradan birlikte çıkıp gittiler. Sonra akşam televizyonlarda Denizhan'ın cinayet işlediğini hem de tıraşa getirdiği kuzeniyle birlikte 5 akrabasını öldürdüğünü öğrenince şok oldum. Böyle bir şey kesinlikle beklemiyordum."

Kuzenini Önce Tıraş Ettirip Sonra Öldürmüş
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Kuzenini Önce Tıraş Ettirip Sonra Öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement