Taksiciyi Böyle Gasp Ettiler... Çaldıkları Parayı Paylaşamayınca Kavgaya Tutuştular - Son Dakika
Asayiş

Taksiciyi Böyle Gasp Ettiler... Çaldıkları Parayı Paylaşamayınca Kavgaya Tutuştular

Taksiciyi böyle gasp ettiler.

14.03.2017 16:18

Taksiciyi böyle gasp ettiler... Çaldıkları parayı paylaşamayınca kavgaya tutuştular

BURSA - Bursa'da 2 arkadaşın taksi şoförünün boynuna aracın emniyet kemerini dolayıp ve boğazını sıkıp 250 lirayı gasp etmesi kameraya yansıdı. Görüntülerde, taksinin durması ve birkaç dakika sonra şüphelilerin koşarak uzaklaşması yer aldı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Davutdede Mahallesi Zümrüt Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 T 0463 plakalı32 yaşındaki İbrahim E., 2 şüpheli tarafından boynuna aracın emniyet kemerini dolanması ve boğazını sıkılmasıyla 250 lirası gasp edildi. Yapılan güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda 2 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerden İ.Y. (25), Çekirge Devlet Hastanesi'nde yakalandı. G.A. ise, merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'nde gözaltına alındı. Şüphelilerin paraları aldıktan sonra kavga ettikleri ve G.A.'nın döner bıçağı ile İ.Y.'nin kulağını ve yüzünü kestiği ortaya çıktı.

Olay güvenlik kamerasında

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde seyir halinde ilerleyen taksinin biranda yolda durduğu görülüyor. Birkaç dakika sonra 2 şüphelinin taksiden inip, koşar adımlarla kaçtığı kameraya yansıyor. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden G.A. görüntü alan gazetecilerin neden yaptın sorusuna "Atar yaptı yaraladım. Sende yap senide yaralarım" dedi. G.A. ayrıca takis şöförünün kendisine ait sigarayı izinsiz aldığı için kemerle boynunu sıktığını söylediği. Olayla ilgili tahkikat sürüyor

Taksiciyi Böyle Gasp Ettiler... Çaldıkları Parayı Paylaşamayınca Kavgaya Tutuştular
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Taksiciyi Böyle Gasp Ettiler... Çaldıkları Parayı Paylaşamayınca Kavgaya Tutuştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement