2013'ün En İyi Futbolcusu Cristiano Ronaldo, Kendi Koleksiyonuyla Markafoni.com'da - Son Dakika
Basın Bültenleri

2013'ün En İyi Futbolcusu Cristiano Ronaldo, Kendi Koleksiyonuyla Markafoni.com'da

2013\'ün En İyi Futbolcusu Cristiano Ronaldo, Kendi Koleksiyonuyla Markafoni.com\'da

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, kendi adını taşıyan markası CR7 ile iç giyim alanının yeni yükselen trendi!

13.05.2014 17:30

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, kendi adını taşıyan markası CR7 ile iç giyim alanının yeni yükselen trendi! Üretimi Türkiye'de Selga Tekstil tarafından yapılan CR7 markası, 13 – 15 Mayıs tarihleri arasında Markafoni.com'da satışa sunulacak. Erkek iç giyim ve çoraplardan oluşan koleksiyonda çocuklar için de "Boys" grubu bulunuyor.

FIFA'nın 2013 yılının en iyi futbolcusu seçtiği, Real Madrid'in ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun iç giyim ürünlerinden ve çoraplardan oluşan markası CR7 by Selga Tekstil, 13 – 15 Mayıs tarihleri arasında Markafoni.com'da futbolsever erkeklerle buluşuyor!

Futbolda olduğu kadar iç giyimde de bir marka haline gelen Cristiano Ronaldo'nun CR7 marka adıyla tüm dünyayla aynı anda Türkiye'deki tüketiciyle buluşan ürünleri şık, sağlıklı, kaliteli iç giyim ürünlerini bir araya getiriyor. CR7 koleksiyonunda yer alan boxer'lar, body'ler, çoraplar ve daha pek çok ürün Armani Exchange, Donna Karan ve Marc Jacobs'un koleksiyonlarını da tasarlayan dünyaca ünlü modacı Richard Chai tarafından tasarlandı.

Christiano Ronaldo'nun CR7 koleksiyonunda ayrıca çocuklar için hazırlanan "Boys" serisi de bulunuyor.

Bu şık ve cazip kampanyayı kaçırmamak için, 13 – 15 Mayıs tarihlerinde mutlaka Markafoni.com'i ziyaret edin!

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri 2013'ün En İyi Futbolcusu Cristiano Ronaldo, Kendi Koleksiyonuyla Markafoni.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement