Bedensel Engelliler Dayanışma Derneğine Sisiad'dan Anlamlı Davet - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bedensel Engelliler Dayanışma Derneğine Sisiad'dan Anlamlı Davet

Bedensel Engelliler Dayanışma Derneğine Sisiad\'dan Anlamlı Davet

Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD), 2011 yılında ortak gerçekleştirilen programla Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) ortaklığında 100 adet tekerlekli sandalyeyi bedensel engelli vatandaşlarımıza teslim etmiş, bu...

22.05.2012 10:40

Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD), 2011 yılında ortak gerçekleştirilen programla Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) ortaklığında 100 adet tekerlekli sandalyeyi bedensel engelli vatandaşlarımıza teslim etmiş, bu kardeşlerimizin sevinçlerine ortak olmuştu. Bedensel Engelliler haftası nedeniyle SİSİAD günün önemi açısından ve onları unutmadıklarını göstermek amacıyla, Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Kemal DEMİREL ve Yönetim Kurulu Üyelerini SİSİAD'a davet etti.

Davete merkezi İstanbul'da bulunan Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) temsilcileri, Sincan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Müjdat Demiral ve SİSİAD yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Mutluluklarını dile getiren BEDD Başkanı Sayın Kemal DEMİREL, "hatırlanmanın nasıl bir mutluluk olduğunu sizler tarafından bu şekilde hatırlanmakla duygularımızı daha belirgin yaşıyoruz" diye ifade etti. SİSİAD Başkanı Sayın Hasan TOPRAK "Unutulmuş bir çoğunluğa sahipsiniz ve sizi unutanlar adına, kendim ve Yönetim Kurulum adına özürlerimizi kabul ediniz" diye yanıt verdi.

Kendi hayatından bahseden BEDD Başkanı Sayın Kemal DEMİREL, "10 yaşında Zeynep Kamil Hastanesi'nde yapılan yanlış omurilik ameliyatı ile belden aşağı felç kalmamla birlikte, on bir sene süren hastane hayatım geçirdiğim en zor devrelerden biriydi. On bir yıl aradan sonra hastaneden taburcu olduğumda, hastane çıkış kapısında tanımadığım bir dünya ile karşılaştım, o hayatta evlendim iki çocuğum var, yine o hayyatta 7 kişi dernek kurduk, bugün 4.000 üyemiz var" derken şunları da eklemeyi ihmal etmedi " Yunanistan'ın nüfusuna yakın bugün, Türkiye' de Bedensel Engelli sayısı 9 milyona ulaştı, göz ardı edilecek bir rakam değildir"diye ifade etti.

SİSİAD'ın davetine icabet ettikleri ve sohbetten duyduğu memnuniyeti dile getiren SİSİAD Başkanı Sayın Hasan TOPRAK "Yarın Kimin nasıl bir durumda olacağını yaratandan başkası bilemez, belki herhangi bir basit olayla bizde sakat kalabiliriz, şükretmekten başka bir çaremiz yok, Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli güzel günler nasip etsin" diyerek Misafirlerini uğurladı.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Bedensel Engelliler Dayanışma Derneğine Sisiad'dan Anlamlı Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement