Bilişim Eğitim Merkezi'nden Yeni İş Ortaklıkları : Huawei ve Ec-Council - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bilişim Eğitim Merkezi'nden Yeni İş Ortaklıkları : Huawei ve Ec-Council

Bilişim Eğitim Merkezi\'nden Yeni İş Ortaklıkları : Huawei ve Ec-Council

Türkiye'nin en yetkin bilişim teknolojileri enstitüsü Bilişim Eğitim Merkezi dünya devleriyle kurduğu iş ortaklıklarıyla eğitim sektörüne prestij katmaya devam ediyor.14 yıldır bilişim eğitimi sektörüne yön veren, sürekli yenilenmeyi ve...

30.01.2013 14:40

Türkiye'nin en yetkin bilişim teknolojileri enstitüsü Bilişim Eğitim Merkezi dünya devleriyle kurduğu iş ortaklıklarıyla eğitim sektörüne prestij katmaya devam ediyor.

14 yıldır bilişim eğitimi sektörüne yön veren, sürekli yenilenmeyi ve güncelliği ilke olarak benimseyen Bilişim Eğitim Merkezi global partnerlikleriyle eğitim kalitesinde standartları belirliyor.

Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, SolidWorks, STA4-CAD, ArchiCAD, Corel gibi iş ortaklıklarının Yetkili Eğitim Merkezi olarak hizmet veren Bilişim Eğitim Merkezi portföyüne yeni dünya devlerini katıyor. Türkiye'de bir ilke daha imza atarak aralık ayında Huawei ile iş ortaklığı kuran BEM, haftalar önce EC-Council'i de partnerliklerine ekleyerek bilişim eğitiminde çıtayı yükseltiyor.

Bilişim teknolojilerinin trendini belirleyen kurum alanında uzman eğitmenlerle çalışıyor. Microsoft sertifikalı uzman eğitmenler ile Microsoft Eğitimleri, Grafik ve Web Eğitimleri, Mobil Yazılım Eğitimleri, Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimleri, Teknik Eğitimler, MS Office Eğitimleri, Java Yazılım Eğitimleri, Linux Eğitimleri, Cisco Network Eğitimleri, 3D Animasyon Eğitimleri ve İnternet Reklamcılığı gibi çok çeşitli eğitim yelpazesine sahip olan Bilişim Eğitim Merkezi, bilişim eğitimi sektöründe rakipsiz olmanın haklı gururunu yaşıyor.

BEM, Kariyer Kart ile belirlenen zaman diliminde sınırsız eğitim alma hakkı sunuyor. Böylece kursiyerler istedikleri yetkinlikleri kazanırken kariyerlerine rahatça yön verme imkanı buluyor.

Kurum, 'Kariyer Plus Eğitimleri' ile kursiyerlerin sağlıklı ve kaliteli bir kariyer için gereksinim duyduğu tüm eğitimleri bir arada sunuyor. Mimar Plus, İnşaat Plus, Makina Plus, Harita Plus, Tasarım Plus, Elektrik Plus eğitimlerinden oluşan paketler, sektör ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çözümler üretiyor.

Bilişim Eğitim Merkezi Hakkında

Bilişim Eğitim Merkezi, 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulmuştur. Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye'de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturmuştur. Sahip olduğu değerleri en güncel teknolojileri öğretmek, kursiyerlerini hayallerindeki mesleğe kavuşturmak, kariyer sahibi yapmak ve istihdama yönelik kaliteli iş gücüne katkıda bulunmak için kullanmıştır. Misyonu ve vizyonu ile örtüşen eğitim içeriklerine yatırım yaparak sektörde önemli bir ilerleme kaydetmiştir. Bilişim Eğitim Merkezi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinciyle, kaliteye çok önem vermektedir.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Bilişim Eğitim Merkezi'nden Yeni İş Ortaklıkları : Huawei ve Ec-Council - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement