Galatafilm ve 'Wıll' Tanıtım Gecesi Reına'da Gerçekleşti. - Son Dakika
Basın Bültenleri

Galatafilm ve 'Wıll' Tanıtım Gecesi Reına'da Gerçekleşti.

Galatafilm ve \'Wıll\' Tanıtım Gecesi Reına\'da Gerçekleşti.

BASIN BÜLTENİDİR.

01.07.2010 11:07

BASIN BÜLTENİDİR.

GALATAFİLM KANATLARINI DÜNYA PERDELERİNE AÇTI.

Sinema sektörüne hızlı bir giriş yapan Galatafilm, 29 Temmuz 2010 akşamı Reina’da gerçekleştirdiği tanıtım davetinde, basın mensuplarını ve sinema sektörünün önde gelen isimlerini ağırladı. Galatafilm’in ortakları Taha Altaylı, Mustafa Karahan ve Muharrem Gülmez geceye ev sahipliği yaptı.

Organizasyonunu Galata Türkiye PR – Duygu Beşbıçak’ın, sunuculuğunu Bay Geveze’nin üstlendiği gecede, Galatafilm yönetim kurulu başkanı Taha Altaylı şirketlerinin vizyonunu açıklarken; ‘Galatafilm dünya çapında projelere imza atacaktır. Türk yatırımcısı olarak bizlerin hedefi Oscar’a kadar gitmek. 12 milyon dolar bütçeli ‘Will’ projesinde aile, çocuk, futbol ve en önemlisi İstanbul unsurlarının olması karar aşamasında bizim için en büyük kriterdi. Hikayenin çok iyi olması, kurduğumuz ekibin istisnai bir ekip olması ve Liverpool futbol kulübünün desteği ile projeyi çok daha geniş kitlelere yayma şansımız olduğunu hissettik.’ dedi.

Animasyonu karikatürist Ergün Gündüz ve 3D ekibi , müziği aranjör Alper Erinç tarafından yapılan Galatafilm’in Canlı logosu da davette konukların beğenisine sunuldu.

Sonrasında söz alan yönetim kurulu üyesi Muharrem Gülmez , Galatafilm’ in % 70 ortaklığıyla çekilen 12 Milyon Dolar bütçeli ‘WILL’ adlı sinema filminde görev alan kadroyu ve oyuncuları kısaca tanıttı.

‘WILL’ filminin tüm teknik ekibi ve oyuncu kadrosu, çekimleri tamamlamanın mutluluğu içindeydi. Nothing Hill, Trainspotting ,The Other Boleyn Girl,Chocolate, da Vinci Code, The Bourne Identity gibi Oscar’lı birçok projede imzası bulunanlardan oluşan teknik kadro ile oyuncular, Türk basınına birlikte görüntü verdi.

Minik başrol oyuncusu Perry Eggleton ( Will ), Kristian Kiehling (Alek), Canan Ergüder ( Mina), Lee Clark(British Announcer), Paul Mcgrattan( Slick Rick) çok iyi bir ekip çalışması gerçekleştirdiklerini ve filmin başarısına yürekten inandıklarını belirttiler.

Filmin yönetmeni Ellen Perry ise , ‘ İstanbul’da olduğum ve Türk yapımcılar ve Galatafilmin desteğini aldığım için çok mutluyum. Çektiğimiz bu filmde İstanbul ve Liverpool FC öğelerinin bir arada bulunduğu için de ayrıca heyecanlıyım ‘ dedi.

‘WILL’ filminin prodüksiyon sahnelerinden görüntüleriyle Galatafilm tanıtım gecesi son buldu.

Filmin konusu :

Annesinden sonra babasını da kaybeden ve yatılı okulundan kaçarak, içindeki futbol aşkıyla, inancının ve hayallerinin peşine düşerek İngiltere’den yola koyulan 11 yaşındaki Will’in yolu Bosnalı eski futbolcu Alek’le Paris’te kesişir. Bir süre sonra dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar onları yürekten desteklerken, bu masalsı yol hikayesinde İstanbul’a varmak hayatlarında bir dönüm noktası olur. İstanbul, Will ve Alek için, hayattaki yalnızlıklarına rağmen yaşama olan inançlarını yeniden kazanmanın, hayal kurmak için asla vazgeçmemenin sembolü haline gelir.

Galatafilm Hakkında :

İnşaat, Finansman ve Enerji konularında faaliyet gösteren TA Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatafilm’in kurucusu Taha Altaylı ile birlikte Mustafa Karahan ve Muharrem Gülmez şirketin diğer ortaklarıdır. Galatafilm, kuruluşu, felsefesi ve yapısı itibarıyla Türk toplumu olarak içimizde barındırdığımız tüm kültürel, sosyal, siyasal, coğrafi ve inanç değerlerinin tümünü, insanlığın sesli sessiz tüm yapı taşlarını ruhunda taşıyacak uluslararası bir yapıma imza atarak dünya sinema sahnesine iddialı bir giriş yapmayı hedeflemiştir.

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Galatafilm ve 'Wıll' Tanıtım Gecesi Reına'da Gerçekleşti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement