Kaya Artemis'te Keyifli Bir Tatil - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kaya Artemis'te Keyifli Bir Tatil

Kaya Artemis\'te Keyifli Bir Tatil

Artemis Tapınağı'ndan esinlenerek inşa edilen bu otel gerçekten Kıbrıs otelleri arasında her yönden çok ayrıcalıklı. Kaya Artemis Resort muhteşem doğası ve olanakları ile pek çok turist için vazgeçilmez bir otel konumunda.

03.07.2014 17:22

Artemis Tapınağı'ndan esinlenerek inşa edilen bu otel gerçekten Kıbrıs otelleri arasında her yönden çok ayrıcalıklı. Kaya Artemis Resort muhteşem doğası ve olanakları ile pek çok turist için vazgeçilmez bir otel konumunda. LasVegastaki kumarhaneleri andıran bir casinoya da sahip bir otel olan Kaya Artemis Resort'ta mükemmel vakit geçirebilirsiniz.

Bafra Turizm Bölgesi'nde yer alan Kaya Artemis Resort Gazi Magusa'ya 38 km mesafe, Lefkoşa'ya 90 km mesafe, Girne'ye ise 80 km mesafe uzaklıkta bulunmaktadır. Başlı başına büyük bir komplex olan Kaya Artemis Resort Kıbrıs'ın en büyük ve en ihtişamlı oteli.

Tatil köyü olarak da hizmet veren Kaya Artemis Resort'te suit ve standart odalarda konaklama yapmak mümkün. Maximum konforu vadeden Kaya Artemis Resort'un suit ve standart odalarında tv, direkt telefon, minibar, yangın alarmı, duman detektörü, ilave yatak imkanı, klima, banyo ve makyaj aynası bulunmakta. Ayrıca 24 saat uyandırma servisi, kuaför, berber gibi hizmetleri de tesiste bulabilirsiniz.

Pek çok seçkin restoranla hizmet veren Kaya Artemis Resort'ta tatiliniz boyunca pek çok restorandan faydalanabilirsiniz. Bu restoranlardan biri olan Thalia A La Carte Restoran da yemek yemeyi denemelisiniz. Balık, Kıbrıs ve Ortadoğu mutfaklarından çok seçkin lezzetler uzman aşçılar tarafından özenle pişirilip misafirlerin damak tadına sunulmaktadır.

Spa ve güzellik merkezi, tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile dopdolu aktiviteler sunan Kaya Artemis Resort'ta geceler bir başka güzel. Özel animasyon ekibi tarafından hazırlanan showlar ve etkinliklere katılarak bütün yılın stresinden uzaklaşmanız mümkün.

Anı Tur'dan cazip fiyat ve koşullarla Kaya Artemis Resort'ta unutamayacağınız bir tatil yapabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kaya Artemis'te Keyifli Bir Tatil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement