Kibar Holding Küresel İlkeler Sözleşmesine İmza Attı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kibar Holding Küresel İlkeler Sözleşmesine İmza Attı

Kibar Holding Küresel İlkeler Sözleşmesine İmza Attı

Sürekli rekabet içindeki iş dünyasında ortak bir kalkınma kültürü oluşturmak üzere evrensel ilkeler öneren ve yenilikçi bir kurumsal sorumluluk yaklaşımı olan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'ne, 12.06.2013 tarihi itibari ile dahil olarak, istikrarlı, adaletli ve şeffaf bir küresel ekonomi oluşturmak adına önemli bir adım atmış olduk. Binyıl Kalkınma Hedeflerinin 14. yılı 31 Ocak 1999 tarihinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forum'unda, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Kofi Annan, " Binyıl Kalkınma Hedefleri " doğrultusunda iş dünyası liderlerini, evrensel çevre ve sosyal ilkeleri desteklemek amacıyla uluslararası bir insiyatif olan Küresel İlkeler Sözleşmesi adı altında buluşmaya davet etmiştir.

16.12.2013 12:17

Sürekli rekabet içindeki iş dünyasında ortak bir kalkınma kültürü oluşturmak üzere evrensel ilkeler öneren ve yenilikçi bir kurumsal sorumluluk yaklaşımı olan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'ne, 12.06.2013 tarihi itibari ile dahil olarak, istikrarlı, adaletli ve şeffaf bir küresel ekonomi oluşturmak adına önemli bir adım atmış olduk. Binyıl Kalkınma Hedeflerinin 14. yılı

31 Ocak 1999 tarihinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forum'unda, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Kofi Annan, " Binyıl Kalkınma Hedefleri " doğrultusunda iş dünyası liderlerini, evrensel çevre ve sosyal ilkeleri desteklemek amacıyla uluslararası bir insiyatif olan Küresel İlkeler Sözleşmesi adı altında buluşmaya davet etmiştir.

Kontrol Süreçleri Oldukça Önemli

Sözleşmeye dahil olan üyelerin yükümlülüklerini yerine getirip getirmediği kontrol ediliyor. Bölgesel olarak Türkiye'deki süreç takibini B.M adına TUSİAD gerçekleştiriyor. Sözleşmede yer alan maddelerin yerine getirilerek belgelendirilmesi oldukça önemli. Bu kriteri yerine getirmeyen üyeler hakkında uyarı mesajı gönderiliyor. Üyenin sorumluluklarını aksatmaya devam etmesi halinde üyeliği pasif duruma düşürülebiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kibar Holding Küresel İlkeler Sözleşmesine İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement