Pertevniyal Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne Büyük Destekçi: Sigortam.net - Son Dakika
Basın Bültenleri

Pertevniyal Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne Büyük Destekçi: Sigortam.net

Pertevniyal Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü\'ne Büyük Destekçi: Sigortam.net

Türkiye'de online, mobil ve telefon üzerinden sigorta karşılaştırması ve satışı alanında hizmet veren ilk platform olan Sigortam.net, Pertevniyal Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne sponsor oldu.

30.01.2014 17:30

Türkiye'de online, mobil ve telefon üzerinden sigorta karşılaştırması ve satışı alanında hizmet veren ilk platform olan Sigortam.net, Pertevniyal Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne sponsor oldu. Küçük, Yıldız, Genç ve A Takımı kategorilerinde yaklaşık elli sporcunun tüm masraflarını üstlenen Sigortam.net, kulübün faaliyetlerini duyuracağı özel bir internet sayfası da hazırladı.

Online, mobil ve telefon üzerinden sigorta karşılaştırma ve satışı alanında Türkiye'nin ilk ve en geniş platformu Sigortam.net, 1960 yılından bu yana faaliyette olan ve köklü geçmişiyle bilinen Pertevniyal Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün sponsorluğunu üstlendi. Sponsorluk kapsamında takımın faaliyetlerini, tarihçesini, maç bilgilerini ve fotoğraflarını da içeren ve Pertevniyal.sigortam.net adresinden ulaşılabilen ayrı bir internet sayfası da hazırlandı.

Sigortam.net İcra Kurulu Başkanı Serdar Dinçaslan, konuyla ilgili şunları söyledi: "1960'tan bu yana pek çok spor dalında sayısız başarıya imza atmış bir kulübün destekçisi olmaktan ve Pertevniyal markasının değerli imajının Sigortam.net ismi ile yan yana anılmasından gurur duyuyoruz. Bugüne dek kazanılan başarıların artarak devamını, Pertevniyal Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Pertevniyal Sigortam.net Basketbol Takımı ismiyle daha pek çok eşsiz başarıya imza atmasına hep beraber şahit olmayı diliyoruz."

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Pertevniyal Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne Büyük Destekçi: Sigortam.net - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement