Sektörler Ligi 2015 Sezonu Fikstür Çekilişi Hayat Holding'de Gerçekleşiyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Sektörler Ligi 2015 Sezonu Fikstür Çekilişi Hayat Holding'de Gerçekleşiyor

Sektörler Ligi 2015 Sezonu Fikstür Çekilişi Hayat Holding\'de Gerçekleşiyor

Sektörler Ligi 2015 sezonuna Kastamonu Entegre takımıyla katılan Hayat Holding, sektör devlerini de genel merkez binasında konuk ediyor.

20.02.2015 13:00

Sektörler Ligi 2015 sezonuna Kastamonu Entegre takımıyla katılan Hayat Holding, sektör devlerini de genel merkez binasında konuk ediyor. Kastamonu Entegre Ağaç Grubu Başkanı Sn. Haluk Yıldız'ın Sektörler Ligi 2015 sezonu için verdiği mesaj söyle oldu.

" Kastamonu Entegre olarak, sağlıklı yaşam kültürüne ve çalışanlarımızın spor organizasyonları içerisinde yer almalarına önem veriyoruz. Kurumlar, rekabete dayalı takım sporlarının oyun kurallarıyla benzer ortamlarda bulunmaktadırlar.

Şirket çalışanları olarak "yüksek bağlılık" özelliğimizi bize hatırlatacağını düşündüğümüz, Sektörler Ligi'nde bu yıl ilk kez yer alacağız. Takımımızın, sektöründe lider ve global bir oyuncu olan şirketimizin vizyonuna uygun olarak, sporda da amaç liderlik olduğunda, sonuna kadar liderlik için mücadele edeceğine ve turnuvaya Fair Play ilkeleri doğrultusunda renk katacağına inancım tamdır.

Türkiye Sektörler Ligi'nde yer alan tüm kuruluşlara ve sporculara en içten başarı dileklerimi iletiyorum."

Bilgi www.sektorlerligi.com

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Sektörler Ligi 2015 Sezonu Fikstür Çekilişi Hayat Holding'de Gerçekleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement