Shop&miles Card'ın 10. Yıl Kutlama Coşkusu Ege Denizi'nde Devam Ediyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Shop&miles Card'ın 10. Yıl Kutlama Coşkusu Ege Denizi'nde Devam Ediyor

Shop&miles Card\'ın 10. Yıl Kutlama Coşkusu Ege Denizi\'nde Devam Ediyor

BASIN BÜLTENİDİR.

26.07.2010 16:07

BASIN BÜLTENİDİR.

Shop&Miles Sailing Cup’ta Yeni Rota:

Shop&Miles Turgutreis Cup

Türk yelken dünyasının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarından biri olan Shop&Miles Sailing Cup’ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim’in büyük desteğiyle 30 – 31 Temmuz Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Turgutreis ve Didim’de gerçekleştirilecek.

30 Temmuz Cuma günü, Shop&Miles Turgutreis Cup’a yeni bir soluk getiren Turgutreis - Didim etabı ile start alacak yarışlar, 31 Temmuz Cumartesi günü Didim-Turgutreis etabı ile devam edecek ve aynı gün Turgutreis’te gerçekleşecek sosis rota yarışları ile son bulacak. Cumartesi günü, D Marin Turgutreis’te, 2010 Armani Yaz Koleksiyonu’nun sunulacağı defile ile renklenecek bir davet verilecek ve günün sonunda düzenlenecek ödül töreninde Shop&Miles Turgutreis Cup’ın şampiyonu belli olacak.

Bu yıl 10. yılını kutlayan Shop&Miles Card’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen

Shop&Miles Turgutreis Cup süresince bu yıl Ege Denizi

soluksuz rekabete ve heyecanlara sahne olacak…

D-Marin Turgutreis’in ve geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren ve birinci faaliyet yılını başarıyla tamamlayan D-Marin Didim’in katkıları ile düzenlenecek olan Shop&Miles Turgutreis Cup’ın ardından, 27 – 29 Ağustos tarihlerinde Shop&Miles Göcek gerçekleştirilecek. Tüm etaplarda başarılı olan 3 takım, Shop&Miles ve THY’nın desteği ile 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında, St. Tropez’de gerçekleştirilecek ve dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı “Les Voiles de Saint-Tropez”de ülkemizi gururla temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları’ndan bir adet gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge; “9 yıldan bu yana büyük özveri ile gerçekleştirdiğimiz Shop&Miles Sailing Cup’ın ikinci etabı olan Shop&Miles Turgutreis Cup’ı D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim’in büyük desteğiyle gerçekleştireceğimiz için mutlu ve gururluyuz. Shop&Miles Sailing Cup’ta başarılı olan 3 takımımızın St.Tropez’de bizi temsil edeceği “Les Voiles de Saint-Tropez” yarışlarının heyecanını şimdiden yaşamaya başladık. Yelken sporunun gelişimine destek vermeyi ve bu spora gönül verenleri bilinçlendirmeyi hedeflediğimiz Shop&Miles Sailing Cup’a verdikleri destek için Türk Hava Yollarına, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim’e teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Shop&Miles Turgutreis Cup, ORG Sports tarafından, Türkiye Yelken Federasyonu, D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) ev sahipliğinde organize ediliyor.

Shop&Miles Turgutreis Cup 2010/ Program

30 Temmuz Cuma : Turgutreis - Didim etabı

D-Marin Didim Fatih Erkoç konseri

31 Temmuz Cumartesi : Didim - Turgutreis etabı

Turgutreis D-Marin önünde şamandıra yarışı

Turgutreis D-Marin’de ödül töreni

Shop&Miles Hakkında:

Özellikle sponsor bulunması zor olan fakat gelişmeye açık olan spor dallarına önem veren Shop&Miles, Garanti Bankası’nın, THY ve Star Alliance ile yapılan tüm uçuşlarda kazandırdığı uçuş milini alışveriş mili ile birleştirerek daha fazla ve hızlı mil kazandıran, Türkiye’nin en köklü ve prestijli kredi kartıdır. Shop&Miles, alışverişlerin yanı sıra Türk Hava Yolları başta olmak üzere Star Alliance’a dahil Canada, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Lufthansa, bmi, LOT Polish Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, SWİSS, TAP Portugal, THAİ, United, US Airways ve Varıg Brazilian Airlines ile gerçekleştirilen uçuşlardan mil kazandırır, bedava uçuş ve upgrade imkanı sunar Shop&Miles ayrıca, Yeşilköy Havaalanı Dış Hatlar terminalinde Zone VIP Lounge’un yanında dünyanın bir çok ülkesindeki VIP lounge’lardan faydalanabilme imkanından geniş seyahat sigortalarına kadar pek çok özel hizmet ve ayrıcalık sunar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Shop&miles Card'ın 10. Yıl Kutlama Coşkusu Ege Denizi'nde Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement