Teknoloji Devrinde Faks Çözümü İçin Actfax - Son Dakika
Basın Bültenleri

Teknoloji Devrinde Faks Çözümü İçin Actfax

Teknoloji Devrinde Faks Çözümü İçin Actfax

posta ile iletişim hayatımızın önemli bir parçası haline gelmiş olmasına rağmen, faks ile iletişim özellikle şirketler ve kurumlar için önemli bir ihtiyaç olma özelliğini devam ettiriyor.

21.11.2014 16:50

E-posta ile iletişim hayatımızın önemli bir parçası haline gelmiş olmasına rağmen, faks ile iletişim özellikle şirketler ve kurumlar için önemli bir ihtiyaç olma özelliğini devam ettiriyor.

Yoğun faks trafiği olan şirketler, faks gönderimi ve alımına dayalı iş süreçlerini hızlı ve hatasız takip edebilmek için faks programı kullanmayı tercih ediyor.

ActFax; sunucu-istemci yapısı, gelen & giden fakslar, arşiv, her yerden erişim, e-posta ile gönderim, her türlü doküman, telefon rehberi, toplu faks, otomatik faks, antetli fakslar, faks üzerinde değişiklik yapabilme, kullanıcılar & gruplar, yetkilendirme & izinler, yönlendirme, entegrasyon, raporlama gibi özellikleri ile şirketlerin faks ihtiyaçları için çözümler sunuyor.

Gelen giden fakslar, yoldaki fakslar, gelen fakslar, giden fakslar, özel klasörler, faks arşivi ActFax ile kolayca takip edilebiliyor. Faksları ay ay, yıl yıl arşivleyen ActFax, istenilen aralıklarda faksların arşivlenmesine olanak sağlıyor.

ActFax ile yurt içinden veya yurt dışından fakslara erişebilme özelliği ile istenilen yerden faks gönderimi ve alımı yapılabiliyor.

ActFax'ın e-posta ile entegre sistemi sayesinde faksları bilgisayardan, iPhone, Blackberry gibi akıllı telefonlradan e-posta ile takip etmek mümkün.

Word, excel, pdf gibi yazdırılabilen tüm dökümanlar ActFax ile faks olarak gönderilebiliyor. SAP, Canias, Netsis, Logo, Uyumsoft gibi yazılımlarla entegrasyon özelliğine sahip olan ActFax; telefon rehberi özellikleri, toplu faks, otomatik faks, antetli kağıt kullanımı, faks üzerine değişiklilk yapabilme, kullanıcı ve gruplar oluşturabilme, yetkilendirme, yönlendirme ve entegrasyon gibi kapsamlı özellikler ile şirketlerin faks ihtiyaçlarına çözüm getiriyor.

ActFax hakkında detaylı bilgiye http://www.fins.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Teknoloji Devrinde Faks Çözümü İçin Actfax - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement