Erzurum Oltu rampasında kar nedeniyle ağır tonajlı araçlar yolda kalınca trafik durdu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Erzurum Oltu rampasında kar nedeniyle ağır tonajlı araçlar yolda kalınca trafik durdu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Erzurum'da gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, Erzurum-Oltu kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi. Oltu rampasında ağır tonajlı tır ve kamyonların yolda kalması nedeniyle trafik durma noktasına geldi, diğer araçlar ilerleyemedi.

Erzurum'da gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, Erzurum- Oltu kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Oltu rampasında özellikle ağır tonajlı araçların yolda kalması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Yolda kalan tır ve kamyonlar nedeniyle diğer araçlar da ilerleyemezken, yolda oluşan trafik yoğunluğu vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.