1900 Davetli Belli Oldu - Son Dakika
Dünya

1900 Davetli Belli Oldu

1900 Davetli Belli Oldu

İngiltere'de yılın düğünü için geri sayım sürerken, 1900 kişilik davetiye listesindeki isimler belli oldu.

24.04.2011 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de Cuma günü yapılacak Prens William ve Kate Middletown'un yılın düğünü için geri sayım sürerken, 1900 kişilik davetiye listesindeki isimler belli oldu.

İngiliz medyasındaki haberlere göre, listedeki isimlerin en üst sıralarında Prens William'ın annesi Prenses Diana'nın en yakın arkadaşlarından şarkıcı Elton John ve eşi yer alıyor. Ünlü futbolcu David Beckham ve şarkıcı eşi Victoria Beckham'da düğünün yapılacağı Westminister Klisesi'nde cuma günü için davet edildi. Olimpiyat yüzücüsü Ian Thorpe, Guy Ritchie, Rowan Atkinson'un adları dikkati çekti.

Düğüne ABD Başkanı Barack Obama dahil dünya liderleri davet edilmedi. Obama çiftinin yoğun güvenlik önlemlerinin diğer davetlileri rahatsız edebileceği kaygısı ile düğüne davet edilmediği kaydedildi.

Yılın düğününe davet edilen yaklaşık 40 kral ve prens arasında, Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Hamad el Halife ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammet bin Nawaf bin Abdülaziz de bulunuyor. Düğüne Fas, Tayland, İspanya, Norveç ve Danimarka kraliyet ailelerinin de katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya 1900 Davetli Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement