ABD Adalet Bakanı Gonzales İstifa Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD Adalet Bakanı Gonzales İstifa Etti

ABD Adalet Bakanı Gonzales İstifa Etti
27.08.2007 16:32

ABD Başkanı George Bush'un Beyni Olarak Kabul Edilen Karl Rove'un Hafta Sonunda İstifa Edeceğini Daha Önce Açıklamasının Ardından Bugün de Adalet Bakanı Alberto Gonzales Görevi Bıraktı.

ABD Başkanı George Bush’un beyni olarak kabul edilen Karl Rove'un hafta sonunda istifa edeceğini daha önce açıklamasının ardından bugün de Adalet Bakanı Alberto Gonzales görevi bıraktı.

ABD Başkanı George Bush'un Texas-Crawford'daki çiftliğinde açıklama yapan yetkililer, Gonzales'in yerine Adalet Bakanı Yardımcısı Paul Clement'in yeni atama yapılana kadar vekalet edeceğini bildirdi. İstifa eden Gonzales, bu akşam basın toplantısı yapacak.

KARL ROVE  DA BIRAKTI

Dinci oyları seferber ederek Bush’un yeniden başkan seçilmesinde büyük pay sahibi olan Beyaz Saray danışmanı Karl Rove, 13 Ağustos'ta ailesine daha fazla vakit ayırmak istediğini gerekçe gösterek görevden ayrılma kararı aldığını açıklamıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya ABD Adalet Bakanı Gonzales İstifa Etti - Son Dakika


Advertisement