ABD Sahil Güvenliği, Virjin Adaları yakınlarında karaya oturan kargo gemisini terk eden 12 kişiyi kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD Sahil Güvenliği, Virjin Adaları yakınlarında karaya oturan kargo gemisini terk eden 12 kişiyi kurtardı

ABD Sahil Güvenliği, Virjin Adaları yakınlarında karaya oturan kargo gemisini terk eden 12 kişiyi kurtardı
04.10.2023 23:21  Güncelleme: 23:31

ABD Sahil Güvenliği, Bonnie G adlı kargo gemisinin Virjin Adaları yakınlarında karaya oturmasının ardından gemiyi terk eden 12 mürettebatı kurtardı. Mürettebatın yardım çağrısı üzerine yapılan operasyonda, gemi yakıt ve motor yağı taşıdığı için çevrede kirliliğe sebep olup olmadığı da incelendi. Geminin, Philippe Tropik Fırtınası'nın etkisiyle St. Thomas Adası yakınlarında karaya oturduğu belirtildi.

SAN ABD Sahil Güvenliği, Virjin Adaları yakınlarında karaya oturan kargo gemisini terk eden 12 kişiyi kurtardı.

Sahil Güvenlik'ten yapılan açıklamada, Bonnie G adlı geminin, Virjin Adaları yakınlarında karaya oturmasının ardından, 1 filika ve 2 cankurtaran salıyla gemiyi terk eden 12 mürettebatın kurtarıldığı belirtildi.

Mürettebatın, makine dairesinin su almaya başlamasından sonra yardım çağrısında bulunduğu aktarılan açıklamada, gemi yakıt ve motor yağı taşıdığı için kazanın çevrede kirliliğe sebep olup olmadığının incelendiği kaydedildi.

Geminin, Philippe Tropik Fırtınası'nın şiddetli yağış ve aşırı dalgalarla vurduğu St. Thomas Adası yakınlarında karaya oturduğu bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya ABD Sahil Güvenliği, Virjin Adaları yakınlarında karaya oturan kargo gemisini terk eden 12 kişiyi kurtardı - Son Dakika


Advertisement