Apple'ın İphones Satışlarında Yılın İlk Üç Ayında Rekor Düşüş Yaşandı - Son Dakika
Dünya

Apple'ın İphones Satışlarında Yılın İlk Üç Ayında Rekor Düşüş Yaşandı

Apple\'ın İphones Satışlarında Yılın İlk Üç Ayında Rekor Düşüş Yaşandı

Apple’ın iPhones telefonlarında bu yılın ilk üç ayında rekor düşüş yaşanırken, şirketin bu ürün satışından elde ettiği gelirler yüzde 17 azalma ile 31 milyar dolara geriledi.

01.05.2019 15:00

Apple'ın iPhones telefonlarında bu yılın ilk üç ayında rekor düşüş yaşanırken, şirketin bu ürün satışından elde ettiği gelirler yüzde 17 azalma ile 31 milyar dolara geriledi.

Apple Genel Müdürü Tim Cook, yılın ilk aylarındaki düşüşe rağmen, satışların fiyatları düşüren Çin pazarı da içinde olmak üzere mart ayı sonu itibarıyla toparlanma sürecine girdiğini söyledi.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Apple'ın İphones Satışlarında Yılın İlk Üç Ayında Rekor Düşüş Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement