Atina'da Savcı Karşısına Çıkarılan Dhkp-C Üyelerine Tutuklama Kararı Verildi - Son Dakika
Dünya

Atina'da Savcı Karşısına Çıkarılan Dhkp-C Üyelerine Tutuklama Kararı Verildi

Atina\'da Savcı Karşısına Çıkarılan Dhkp-C Üyelerine Tutuklama Kararı Verildi

Aralarında Sabancı Suikastını gerçekleştiren İsmail Akkol’un da bulunduğu 4 DHKP-C üyesinin savcılıkta verdikleri ifadenin ardından tutuklanmalarına karar verildi.

14.02.2014 14:25

Aralarında Sabancı Suikastını gerçekleştiren İsmail Akkol'un da bulunduğu 4 DHKP-C üyesinin savcılıkta verdikleri ifadenin ardından tutuklanmalarına karar verildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonla gözaltına alınan 4 DHKP-C üyesi bugün savcı karşısına çıktı. Savcılığa giriş öncesi sloganlar atan örgüt üyeleri ifadenin ardından cezaevine gönderildi. Örgüt üyelerinin tutuklanmalarına karar verildiği ifade edildi.

Aralarında 1996'da suikasta kurban giden Özdemir Sabancı'nın katillerinden İsmail Akkol ve DHKP-C lideri Hüseyin Fevzi Tekin'in de bulunduğu 4 kişi Atina'da düzenlenen terör operasyonu sonrası tutuklanmıştı. Operasyonda ayrıca DHKP-C'nin lideri olan Hüseyin Fevzi Tekin ve geçtiğimiz yıl Mart ayında AK Parti Genel Merkezi'ne Lav silahlı saldırının zanlısı Murat Korkut ile ismi açıklanmayan bir kadın da tutuklanmıştı. - ATİNA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Atina'da Savcı Karşısına Çıkarılan Dhkp-C Üyelerine Tutuklama Kararı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement