Babacan Meksika'da Türk Kültür Merkezi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Dünya

Babacan Meksika'da Türk Kültür Merkezi'ni Ziyaret Etti

Babacan Meksika\'da Türk Kültür Merkezi\'ni Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, G-20 Maliye Bakanları Toplantısı için geldiği Meksika'nın başkenti Mexico City'deki Türk Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

26.02.2012 07:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, G-20 Maliye Bakanları Toplantısı için geldiği Meksika'nın başkenti Mexico City'deki Türk Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Babacan, G-20 Maliye Bakanları Toplantısı kapsamında Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen toplantılara katıldıktan sonra Meksika Türk Kültür Merkezi'nde, ülkede yaşayan az sayıdaki Türk vatandaşıyla bir araya geldi.

Kültür Merkezi'nin Müdürü Süleyman Kocabıyık'tan merkezin faaliyetleri hakkında bilgi alan Babacan, 7 yıl önce kurulan Meksika Türk Kültür Merkezi binasındaki şark köşesinde, burada yaşayan Türk vatandaşlarıyla sohbet etti. Meksika'da yaklaşık 400 kadar Türk'ün yaşadığını öğrenen Babacan, Türk vatandaşlarının buradaki faaliyet alanları hakkında bilgi aldı.

Babacan, ziyareti sırasında Türk Kültür Merkezi'nde Türkçe dersi alan Meksikalı öğrencilerle de karşılaştı. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Babacan, merkezi gezdi.

Başbakan Yardımcısı Babacan, daha sonra Meksika Devlet Başkanı Felipe Calderon'un konuşma yapacağı G-20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı çalışma yemeğine katılmak üzere Meksika Türk Kültür Merkezi'nden ayrıldı. - MEXICO CITY

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Babacan Meksika'da Türk Kültür Merkezi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement