Bakan Göktaş Brüksel'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Göktaş Brüksel'de Temaslarda Bulundu

Bakan Göktaş Brüksel\'de Temaslarda Bulundu
05.05.2026 23:28

Aile Bakanı Göktaş, Brüksel'de Türk Mahallesi'ni ziyaret ederek esnafla buluştu.

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, resmi temaslarda bulunmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir dizi resmi temasta bulunmak üzere geldiğimiz Brüksel'de Türk Mahallemizi ziyaret ettik. Bölgeye can veren esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik, ülkemizden binlerce kilometre uzaktaki vatandaşlarımızla sohbet ettik. Nerede olursak olalım aynı kandan, aynı candanız. Hep birlikte, bizi bir arada tutan değerler etrafındayız. Güler yüzünüz, güzel niyetleriniz daim olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Bakan Göktaş Brüksel'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement