Takıntılı Kadın, Kızının Estetik Ameliyatları İçin Para Biriktiriyor - Son Dakika
Dünya

Takıntılı Kadın, Kızının Estetik Ameliyatları İçin Para Biriktiriyor

Estetik cerrahi takıntılı anne, küçük kızının gelecekte yaptıracağı estetik ameliyatlar için para biriktirdiğini açıkladı.

15.11.2016 15:58  Güncelleme: 16:13

Barbie bebek özentisi Kerry Miles adlı İngiliz kadın, altı yıl boyunca estetik ameliyatlara dört yüz bin liradan fazla para harcadı. İngiltere'nin Essex bölgesinde yaşayan Miles, 12 yaşındaki kızı Bethaney'nin de ilerde estetik ameliyat olabilmesi için yaklaşık yüz on beş bin lira kadar bir meblağı biriktirdiğini ifade etti. Sert bakışlı erkeksi tavırlara sahip Bethaney, 'Barbie' gibi görünme tutkulu annesinin aksine hiçbir estetik ameliyat yaptırmayı düşünmediğini söyledi.

''GÖĞÜS İMPLANTI, YAĞ ALDIRMA YA DA HERHANGİ BİR OPERASYON''

Kızı Bethaney ile zıt kutuplara sahip anne Kerry, gelecekte bir gün küçük kızının fikrini değiştirmesi ihtimaline binaen hala estetik ameliyatlar için para biriktirmeye devam ettiğini söyledi. 33 yaşındaki anne, "Bethaney asla estetik yaptırmayacağını söylüyor fakat ben de çocukken böyle diyordum. Asla, asla dememeyi öğrendim. Kızımın fikrini değiştirmesi ihtimaline karşın bir kenara para atıyorum. Eğer günün birinde göğüs implantı, yağ aldırma ameliyatı ya da herhangi bir estetik operasyon yaptırmak isterse, ameliyatları olabilmesi için parası hazır olacak. Benim Barbie'ye olan sevgim onda da olsa iyi olurdu. Fakat o biraz maskülen gibi, böyle olması da benim için sorun değil." sözlerini dile getirdi.

Takıntılı Kadın, Kızının Estetik Ameliyatları İçin Para Biriktiriyor

Son Dakika Dünya Takıntılı Kadın, Kızının Estetik Ameliyatları İçin Para Biriktiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement