Başbakan'ın Kızı Böyle Görüntülendi - Son Dakika
Dünya

Başbakan'ın Kızı Böyle Görüntülendi

Başbakan\'ın Kızı Böyle Görüntülendi

Berlusconi'nin kızı Barbara, bir süredir aşk yaşadığı Milan'ın yıldız oyuncusu Pato'yla tatil yaparken fotoğraflandı.

27.07.2011 16:06

Seks skandallarıyla başı dertte olan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin kızı Barbara, bir süredir aşk yaşadığı AC Milan'ın Brezilyalı yıldız oyuncusu Pato'yla tatil yaparken fotoğraflandı. Kendilerine yönelen objektifi fark etmeyecek kadar aşk sarhoşu olan çiftin samimi fotoğrafları, Diva e Donna dergisinin kapağını süsledi.

Dergideki pozlar, Başbakan Silvio Berlusconi'nin meşhur bunga bunga partilerini düzenlediği Sardunya Adası'ndaki Villa Certosa yakınlarındaki Costa Smeralda limanı açıklarında çekildi. Babasının sahibi olduğu AC Milan'ın Yönetim Kurulu üyeliğini yürüten Barbara Berlusconi ile sevgilisi Pato, tatillerini geçirdikleri lüks bir yatta birbirlerine sarılıp öperken fotoğraflandıklarının farkında olmadığı dikkat çekti. 'Diva e Donna' dergisi son sayısının kapağında yer verdiği fotoğraflara, "Barbara Berlusconi ve Pato'nun kızgın yazı. Çılgın aşıklar" başlığını attı.

Kızının sevgilisine onay veren AC Milan'ın Onursal Başkanı Berlusconi, Pato'ya, Milan'ın şampiyonluğu garantilemesi süresince performansının düşmemesi için 1 ay 'Seks yasağı' koymuştu. 2 çocuk annesi Barbara Berlusconi bir süre önce eşinden ayrılmıştı. Pato da Brezilyalı aktris Sthefany Brito ile 10 ay sürdürdüğü evliliğine son vermişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Başbakan'ın Kızı Böyle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement