Bayraklar, Whıtney Houston İçin Yarıya İnecek - Son Dakika
Dünya

Bayraklar, Whıtney Houston İçin Yarıya İnecek

Bayraklar, Whıtney Houston İçin Yarıya İnecek

ABD'nin California Eyaleti'ne bağlı Los Angeles kentinde, Beverly Hills Hilton Oteli'ndeki odasında küvet içinde ölü bulunan ünlü şarkıcı ve oyuncu Whitney Houston'un cenazesi, doğum yeri olan New Jersey Eyaleti'nin Newark kentine getirildi.

17.02.2012 18:35

ABD'nin California Eyaleti'ne bağlı Los Angeles kentinde, Beverly Hills Hilton Oteli'ndeki odasında küvet içinde ölü bulunan ünlü şarkıcı ve oyuncu Whitney Houston'un cenazesi, doğum yeri olan New Jersey Eyaleti'nin Newark kentine getirildi. Houston'un cumartesi günü yapılacak ve yalnızca davetlilerin katılacağı cenaze töreninde, New Jersey genelinde bayraklar yarıya indirilecek.

Hem sesi hem de güzelliği ile 'müzik dünyasının altın kızı' ve 'pop müziğin kraliçesi' olarak anılan Whitney Houston'un Los Angeles'tan New Jersey'e getirildi. Houston'un tabutu, gerçekleştirilecek ayin için Newark'ta Whingham Cenazeevi'ne konuldu. Cenaze töreninin de Cumartesi günü Houston'un çocukken dini ayinlerde şarkı söylemeye başladığı New Hope Baptist Kilisesi'nde yapılacağı bildirildi. Yalnızca aile yakınları ve dostlarının davet edileceği cenaze törenine, Whitney Houston'un ayrıldığı eski eşi Boby Brown'un da katılacağı, manevi annesi Aretha Franklin ve Stevie Wonder'ın, Houston anısına şarkılar seslendireceği belirtildi.

Whitney Houston'un sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, ünlü şarkıcı ve oyuncunun, 'The Bodyguard' filminde başrolü paylaştığı Kevin Costner'ın da Whitney Houston anısına bir konuşma yapacağı belirtildi. New Jersey Valisi Chris Christie, "Uyuşturucu ve alkol kullanımı açısından rol model olduğunu söyleyemesek de kendisi kültürel bir ikon, 'New Jersey'in kızı', onun için bayrakların yarıya indirilmesi gerekir" dedi.

(SS)

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Bayraklar, Whıtney Houston İçin Yarıya İnecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement