Bilecik'te çıkan orman yangınına helikopterli müdahale devam ediyor - Son Dakika
Dünya

Bilecik'te çıkan orman yangınına helikopterli müdahale devam ediyor

Bilecik'teki Vezirhan beldesi Ertuğrulgazi ve Osmangazi tünelleri arasındaki orman yangınına 2 helikopterle müdahale ediliyor. Yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan çalışmalar sürüyor. Helikopterler, Vezirhan'da bulunan pistten su alarak yangın bölgesine döküyor. Trafik ise tek şeritten kontrollü olarak veriliyor.

25.08.2023 03:21

Bilecik'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor

Vezirhan beldesi Ertuğrulgazi ve Osmangazi tünelleri arasındaki kayalık alanda çıkan yangına 2 helikopterle müdahale ediliyor

BİLECİK - Bilecik'teki bir ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Bilecik- Eskişehir kara yolu üzerindeki Vezirhan beldesi Ertuğrulgazi ve Osmangazi tünelleri arasında çıkan orman yangının kontrol altına almak için havadan ve karadan çalışmalar sürüyor. Kara yoluna yakın mesafede kayalık bir alandaki yangının söndürülmesi için bölgeye Bilecik, Osmaneli, Vezirhan ve Bayırköy itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Havadan 2 helikopterle de müdahale edilen yangının kısa sürede kontrol altına alınması için çalışma yürütülüyor. Daha önce Vezirhan'da Orman İşletme Müdürlüğü tarafından helikopter pisti oluşturulmuştu. Helikopterlerin pist yakınındaki havuzdan su alıp yangın bölgesine döktüğü belirtiliyor.

Bu arada, Bilecik-Eskişehir kara yolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak veriliyor.

Bilecik\'te çıkan orman yangınına helikopterli müdahale devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Bilecik'te çıkan orman yangınına helikopterli müdahale devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement