Bolu Belediyesi: Avrupa'ya geçmek isteyen mülteciler için ücretsiz otobüs kaldıracağız - Son Dakika
Dünya

Bolu Belediyesi: Avrupa'ya geçmek isteyen mülteciler için ücretsiz otobüs kaldıracağız

Bolu Belediyesi: Avrupa\'ya geçmek isteyen mülteciler için ücretsiz otobüs kaldıracağız

Bolu Belediyesi, Türkiye'den Avrupa'ya geçmek isteyen mülteciler için Edirne'ye ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceğini açıkladı

28.02.2020 19:06

Bolu Belediyesi, Türkiye'den Avrupa'ya geçmek isteyen mülteciler için Edirne'ye ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceğini açıkladı.

İdlib'de 33 Türk askerin hayatını kaybetmesine neden olan saldırıların ardından, sınır güvenlik güçlerinin mültecilerin Avrupa'ya geçişine engel olmayacağı haberleri çıkmıştı. Bolu'nun CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu amaçla Edirne'ye gitmek isteyen Bolu'daki mültecilerin ücretsiz olarak taşınacağı taahhüdünü verdi.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Bolu Belediyesi: Avrupa'ya geçmek isteyen mülteciler için ücretsiz otobüs kaldıracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement