Bu Köyde Herkes İntihar Ediyor: Suçlu Şeytanlar Mı? - Son Dakika
Dünya

Bu Köyde Herkes İntihar Ediyor: Suçlu Şeytanlar Mı?

Bu Köyde Herkes İntihar Ediyor: Suçlu Şeytanlar Mı?

Hindistan'ın Khargone bölgesinde bulunan Badi köyünde yaşananlar hem bilim adamlarının hem de gizemli olaylara meraklı insanların dikkatini çekiyor.

10.05.2016 10:26

Hindistan'ın Khargone bölgesinde bulunan Badi köyünde yaşananlar hem bilim adamlarının hem de gizemli olaylara meraklı insanların dikkatini çekiyor. Köydeki intihar olaylarının nüfusa oranı daha önce görülmüş türden değil. 2008 yapımı bir Night Shyamalan filmi olan "Happening" de yaşananları anımsatan durum göz ardı edilemeyecek kadar vahim. Köyde sadece geçen sene 380'den fazla intihar yaşandı ki bu 20 senedir büyüyerek gelen bir dalganın son halkasıydı. Sadece 2500 kişinin yaşadığı köyde son 20 senede 350'den fazla intihar olayı kaydedilmiş.

Sadece bir senede neredeyse her 5 kişiden birinin intihar ettiği köyde yaşayanlar, yaşadıkları yerin şeytanlar tarafından ele geçirildiğini düşünüyorlar. Badi köyünün muhtarı Rajendra Sisodiya, yaşanan intiharlardan bizzat şeytani varlıkları sorumlu tutuyor. Bir önceki muhtar Jeevan iki ay önce evinin önündeki ağaçta kendini asarak intihar edince, Sisodiya seçimle köyün muhtarı olmuş. Sisodiya'nın kuzeni olan Jeevan'ın annesi ve erkek kardeşi de intihar etmiş. Sisodiya; "Köyümüzde 320 aile yaşıyor, her aileden en az bir kişi intihar ederek yaşamına son verdi." dedi.

Polis şefi Amit Singh; "Badi köyünde 2500 kişi ikamet ediyor. Son yıllarda 350 intihar vakası kayıtlara geçti. Bu senenin ilk üç ayında 80 Badi köylüsü intihar ederek hayatını sonlandırdı." açıklamasında bulundu. Köylüler intiharların sebebini şeytani varlıklara bağlasa da, Psikiyatrist Dr. Srikanth Reddy intihar vakalarının ardında yatanın köylülerin mahsüllerinde aşırı derecede kullandığı zirai ilaçların sebep olduğu şizofrenik nöbetler ve depresif bozukluklar olduğuna inanıyor. Köylüler, intihar vakalarının bir salgın hastalık gibi yayılması sonrasında köyde alkol satışının yasaklanması kararını destekledi.

Dr. Srikanth Reddy'nin yaşananlarla ilgili teşhisi; " Depresyon, insanların kolaylıkla fark edebileceği ya da tanımlayabileceği bir rahatsızlık değil. Köylüler intiharlara bir sebep bulamayınca yerel batıl inançlara, şeytani varlıklar efsanesine kendilerini inandırıyorlar."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Bu Köyde Herkes İntihar Ediyor: Suçlu Şeytanlar Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement