Büyükelçi Resepsiyona 'Muhteşem Yüzyıl' Kıyafeti ile Katıldı - Son Dakika
Dünya

Büyükelçi Resepsiyona 'Muhteşem Yüzyıl' Kıyafeti ile Katıldı

Büyükelçi Resepsiyona \'Muhteşem Yüzyıl\' Kıyafeti ile Katıldı

Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras, “Türk Haftası” dolayısıyla verdiği resepsiyonda “Muhteşem Yüzyıl" dizisinden esinlenerek hazırlanan kıyafeti ile büyük alkış topladı.

08.03.2014 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras, "Türk Haftası" dolayısıyla verdiği resepsiyonda "Muhteşem Yüzyıl" dizisinden esinlenerek hazırlanan kıyafeti ile büyük alkış topladı.

Türkiye'nin Atina Büyükelçiliği ve Pire Başkonsolosluğu tarafından Atina'da "Türk Haftası" dolayısıyla 7- 14 Mart tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle Türk müziği, resmi, fotoğraf ve yemek sanatı ile gümüş sanatı Yunanlılara tanıtılıyor. Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras, "Türk Haftası" kapsamında bir resepsiyon verdi. Yunan hükümeti, muhalefet parti temsilcileri ile yabancı büyükelçilerin katıldığı resepsiyona İstanbullu Rumlar da ilgi gösterdi. Resepsiyonda ayrıca Adana Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan Türk giysileri defilesi düzenlendi. Resepsiyona "Muhteşem Yüzyıl" dizisinden esinlenerek hazırlanan kıyafetle katılan Büyükelçi Uras ve eşi Zeynep Uras ise davetlilerden büyük alkış aldı.

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin Yunanistan'da da ilgiyle izlendiği öğrenildi. - ATİNA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Büyükelçi Resepsiyona 'Muhteşem Yüzyıl' Kıyafeti ile Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement