Engelli doğacak çocuğunu aldıran anne, depresyona girerek trenin önüne atladı - Son Dakika
Dünya

Engelli doğacak çocuğunu aldıran anne, depresyona girerek trenin önüne atladı

İngiltere'de yaşayan 2 çocuk annesi Zdenka Yabani, üçüncüye anne olmayı beklerken, doğacak çocuğunun engelli olabileceğini öğrendi. Çocuğu aldıran anne, durumu kaldıramayınca depresyon tedavisi görmeye başladı. 6 yıl boyunca gördüğü tedavinin sonuç vermediği acılı kadın istasyonda bir trenin önüne atlayarak yaşamına son verdi.

17.11.2020 14:14  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 yılında yaşanan olayda, Berkshire kentinde yaşayan 39 yaşındaki sekiz aylık hamile kadın Zdenka Yabani, doktorundan çocuğunun engelli doğabileceğini öğrendi. Bunun üzerine hamile kadın, diğer 2 çocuğunu okula bıraktıktan sonra bilet alarak tren istasyonuna gitti.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE ATLADI

Yabani, herkesin gözü önünde hızla istasyona yaklaşan trenin önüne atlayarak yaşamına son verdi. İstasyon çalışanı olan Anna Bodja, tren yaklaştığı sırada üzerinde beyaz bir ceket olan kadının trenin önüne atladığını ve birkaç saniye içinde trenin altında gözden kaybolduğunu söyledi.

Engelli doğacak çocuğunu aldıran anne, depresyona girerek trenin önüne atladı

BEBEĞİNİ ALDIRMIŞ

Elde edilen bilgilere göre Zdenka'nın 2012 yılında hamile kaldıktan sonra doktorların kendisine bebeğin anormal doğacağını söylemesi üzerine bebeği kürtajla aldırdığı ve o tarihten intiharına kadar ağır depresyon ile mücadele ettiği öğrenildi.

2017 yılından hastanede psikolojik tedavi altına alınan Zdenka, hastaneden taburcu olduktan sonra ilaçlarını kullanmayı bıraktı.

Engelli doğacak çocuğunu aldıran anne, depresyona girerek trenin önüne atladı

PSİKOLOJİK YARDIMI KABUL ETMEMİŞ

Zdenka'nın kocası Jude, bazen eve psikolojik danışman çağırmak istediğini ama eşinin evliliğine ve özel hayatına müdahale ettiklerini söyleyerek eve gelmelerini istemediklerini söyledi. Jude, karısının psikolojik sorunları olmasına rağmen birkaç istisna haricinde anormal davranışlarda bulunmadığını söyledi. Soruşturma devam ediyor.

Engelli doğacak çocuğunu aldıran anne, depresyona girerek trenin önüne atladı

Son Dakika Dünya Engelli doğacak çocuğunu aldıran anne, depresyona girerek trenin önüne atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • kürtoğlukürt: aptallar aptallar Allah ı unutmayın sizi helak eder 9 8 Yanıtla
  • ADSIZ: ŞU OLAY ÇOK TEHLİKELİ BİZDEDE BAZI TESTLER YAPTIRIP ALDIRIN ENGELLİ DENİYOR 10 3 Yanıtla
  • Anne: Engelli bir bebeği büyümenin ne demek olduğunu bilmeyen insanların yorum aptığını görüorum. Bırak onu, bebei olmayan bile yazmış. Çok zor bir karar vermiş. Kimsenin, hele ki dışarıdan ahkam kesen birnin tek kelime etme hakkı yok! 0 0 Yanıtla
  • bir insan: benimde bebeğim olmadan önce sordular engelli olma durumunu tespit edebiliyoruz o durumda ne yapalım diye bende kesinlikle nasıl olursa olsun o benim nasibim o şekilde doğacak saçmalamayın dedim. bu işin hilesi yok arkadaşlar nasibini kabul edip devam edeceksin hayata 0 0 Yanıtla
  • düşünce dünyası: Yaşam hakkı ihlali var, üstelik iki defa. 0 0 Yanıtla
  • Hakikat: Kürtajla masum bir cana kıydı. çektiği vicdan azabıyla da yaptığı bu suç için kendini cezalandırdı. Bunun bir de ahirette hesabı var.asla bu cinayetten kurtulamayacak 0 0 Yanıtla

Advertisement