Esad'ın İşkencecisi Yakalandı: Muhalifleri Aslanlara Yediriyordu - Son Dakika
Dünya

Esad'ın İşkencecisi Yakalandı: Muhalifleri Aslanlara Yediriyordu

Suriye'nin devrik lideri Beşar Esad'ın kardeşi Mahir Esad'ın sağ kolu olan General Ali Mahmud, Şam'daki karargah ofisinde ölü bulundu. Mahmud, Suriyeli sivillere yönelik işkenceleri yöneten ve binlerce kişinin ölümünden sorumlu tutuluyordu. Esad'ın bir diğer işkencecisi Telal Al-Dakkak ise yakalandı. Al-Dakkak, türlü işkenceler yaptığı Suriyeli muhalifleri beslediği aslanlara yedirmesiyle biliniyordu.

10.12.2024 20:04  Güncelleme: 20:26

Suriye'nin devrik lideri Beşar Esad'ın kardeşi Mahir Esad'ın sağ kolu olan General Ali Mahmud, Şam'daki karargah ofisinde ölü bulundu. Suriyeli sivillere yönelik işkenceleri yöneten ve binlerce kişinin ölümünden sorumlu tutulan Ali Mahmud'un cesedinin yanında bir adet tabanca da bulundu.

Muhalifleri aslanlara yedirmesiyle ünlenmişti! Esad'ın işkencecisi yakalandı

İŞKENCE YAPTIĞI MUHALİFLERİ ASLANLARA YEDİRİYORDU

Muhaliflerin tarihi ilerleyişi sonrası çeşitli işkencelere maruz kalan mahkumlar kurtarılırken, işkence suçluları ise cezasız kalmıyor.

İşkence ettiği insanları aslanlarına yediriyordu! Esad'ın katil komutanı yakalandı

Esad'ın bir diğer işkencecisi Telal Al-Dakkak ise yakalandı. Heyet Tahrir eş-Şam'dan (HTŞ) yapılan açıklamada Al-Dakkak'ın Hama'daki Asi Meydanı'nda infaz edileceği duyuruldu. Al-Dakkak, türlü işkenceler yaptığı Suriyeli muhalifleri beslediği aslanlara yedirmesiyle biliniyordu.

Esad\'ın İşkencecisi Yakalandı: Muhalifleri Aslanlara Yediriyordu

Son Dakika Dünya Esad'ın İşkencecisi Yakalandı: Muhalifleri Aslanlara Yediriyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • hasip çiçekli:
    KISASTA HAYAT VARDIR 370 3 Yanıtla
  • Murat Çil:
    onuda aslanlara yem edin 238 3 Yanıtla
  • MUAMMER BAHÇECİ:
    Bu sefer bizim aslanlar yiyecek elhamdulillah 139 5 Yanıtla
  • Mirac Gülaç:
    men dakka dukka kısasa kıssas 30 1 Yanıtla
  • Ankara null:
    hep yalannn 1 24 Yanıtla
    XXXX:
    Niye yalan ne piskolojisi bozuk insanlar gibi hep negatiflik. 0 0
  • Ferit Sever:
    FERIT SAHENK KENDI HISSESINDE HISSE SATARAK SOYGUN YAPIYOR DOGUS OTOMOTIVI %50.DÜŞÜRDÜ FERIT SAHENK.SOYGUNU 9 4 Yanıtla
  • Osman Dönmez:
    Cumhurbaşkanımıza diktatör,rejin diyen hainler iyi izlesin diktatörlük neymiş rejim neymiş...... 3 1 Yanıtla
  • Mahmut Özdemir:
    hemen idam etmeyin biraz ezin yahu. yaşayarak başına gelecekleri ve yaptıklarını düşünsün. idam en çabuk kurtuluş sayılmazmı 2 0 Yanıtla
  • Komutan Logard:
    Aslanlar birde bunun tadına baksın. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement