Filipinler'de Ebu Seyyaf İsyancı Güçleri Alman Rehinenin Kafasını Kesti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Filipinler'de Ebu Seyyaf İsyancı Güçleri Alman Rehinenin Kafasını Kesti

Filipinler\'de Ebu Seyyaf İsyancı Güçleri Alman Rehinenin Kafasını Kesti
07.03.2017 13:53

Mahalli kaynaklardan alınan haberlere göre, Mindanao Ebu Seyyaf militanlarının elinde bulunan 33 rehineyi kurtarmak için Filipin askerleri operasyon başlattı.

Mahalli kaynaklardan alınan haberlere göre, Mindanao Ebu Seyyaf militanlarının elinde bulunan 33 rehineyi kurtarmak için Filipin askerleri operasyon başlattı.

Alman rehine Jurgen Kantner'in kafasını kesmeleri sebebiyle Filipin askeri güçleri Sulu'da Ebu Seyyaf militanlarına karşı harekete geçti. Çatışmalar sırasında her iki taraftan da kayıpların olduğu haber alındı.

Filipin askeri sözcüsü, Ebu Seyyaf isyancı güçlerin elinde 13 Vietnamlı, 7 Endonezyalı, 6 Filipinli, 5 Malezyalı bir de Hollandalı rehine bulunduğunu açıkladı. - MANILLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Filipinler'de Ebu Seyyaf İsyancı Güçleri Alman Rehinenin Kafasını Kesti - Son Dakika


Advertisement