Uçak Pilotu 37 Bin Fit Yükseklikte Fırtınayı Görüntüledi - Son Dakika
Dünya

Uçak Pilotu 37 Bin Fit Yükseklikte Fırtınayı Görüntüledi

Uçak Pilotu 37 Bin Fit Yükseklikte Fırtınayı Görüntüledi

Ekvador'lu yolcu uçağı pilotu 37 bin fit yükseklikte Güney Amerika'ya uçarken Panama semalarında rastladığı fırtınayı tam şimşek çaktığı sırada görüntülemeyi başardı.

06.07.2016 11:27  Güncelleme: 11:56

Fantastik bir filmin bilgisayar animasyonuyla canlandırılmış sahnesi gibi görünen bu kare gerçek ve fotoğraf dün çekildi.

37 BİN FİT YÜKSEKLİKTE

Ekvadorlu yolcu uçağı pilotu Santiago Borja, 37 bin fit yükseklikte Güney Amerika'ya uçarken Panama semalarında bir fırtınaya rastladı. Borja, Büyük Okyanus üstündeki bulut kümesini tam da şimşek çaktığı sırada net bir şekilde görüntülemeyi başardı.

"FIRTINAYA DEĞMEDEN UÇABİLMEK HARİKA BİR ŞEY"

Washington Post'a yaptığı açıklamada Borja, "Bu fotoğrafı çok sevdim çünkü fırtınanın muazzam boyutunu ve gücünü hissetmenizi sağlıyor. Aynı zamanda fırtınanın etrafındaki sakin havada ona değmeden huzurla uçabilmek harika bir şey" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Uçak Pilotu 37 Bin Fit Yükseklikte Fırtınayı Görüntüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kosovali:
    Melmeket bozulmus lo suyundan çikmiş bizim miletimiz doğru duzguun iş bulmazken birde suryeliyi getirdiler yetmediği gibi vatan daşliği veriyor ey akp bu vatan bole kolay kazanil ma di 7 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement