Görüntü Madrid'den! Sel suları metroyu bastı, vatandaşlar büyük panik yaşadı - Son Dakika
Dünya

Görüntü Madrid'den! Sel suları metroyu bastı, vatandaşlar büyük panik yaşadı

İspanya'nın başkenti Madrid'de gece yarısı etkisini artıran sağanak yağış ulaşımda ciddi aksamalara neden oldu. Sel sularının bastığı Madrid metrosunda kaydedilen bir görüntü ise kentte yaşanan durumun vahametini gözler önüne serdi. İnternete düşen videoda, yağmur sularının vagonun içine dolduğu ve büyük panik yaşayan vatandaşların ellerindeki cep telefonlarıyla o anları kayıt altına aldığı görülüyor.

04.09.2023 09:38  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya genelinde etkili olan sağanak yağışlar İspanya'nın başkenti Madrid'de de hayatı resmen felç etti. Kuvvetli yağışlar nedeniye ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşanırken, birçok metro istasyonu ve güzergahı sular altında kaldı.

Görüntü Madrid'den! Sel suları metroyu bastı, vatandaşlar büyük panik yaşadı

SEL SULARI METRO VAGONUNU BASTI

Marqués de Vadillo'da bulunan 5 numaralı metro hattında kaydedilen görüntü ise yaşanan durumun vahametini gözler önüne serdi. Yağmur sularının vagonun içine dolduğu ve vatandaşların yaşadıkları panik sonrasında o anları kaydetmek adına telefonlarına sarıldığı video özellikle sosyal medyada büyük ses getirdi.

Görüntü Madrid'den! Sel suları metroyu bastı, vatandaşlar büyük panik yaşadı

OTOYOL ÇIKIŞI DA ULAŞIMA KAPANDI

Duraklar arası ulaşımın tamamen kesildiği Madrid metrosunda yapılan çalışmaların ardından yeniden hizmet verilmeye başlanırken, San Isidro Köprüsü yanındaki Manzanares yakınındaki otoyol çıkışı da yoğun su birikmesinden dolayı ulaşıma kapandı.

Görüntü Madrid\'den! Sel suları metroyu bastı, vatandaşlar büyük panik yaşadı

Son Dakika Dünya Görüntü Madrid'den! Sel suları metroyu bastı, vatandaşlar büyük panik yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement