İlaç çaldığı sırada suçüstü yakalanıp görevden uzaklaştırılan hemşire, intihar etti - Son Dakika
Dünya

İlaç çaldığı sırada suçüstü yakalanıp görevden uzaklaştırılan hemşire, intihar etti

İlaç çaldığı sırada suçüstü yakalanıp görevden uzaklaştırılan hemşire, intihar etti

İngiltere'de diyabet servisinde çalıştığı esnada dolaptan ilaç çalarken arkadaşları tarafından suçüstü yakalanan ve görevden uzaklaştırılan hemşire, koluna yüksek dozda ilaç enjekte ederek canına kıydı. Hemşirenin intihar etmeden önce internetten konuyla ilişkili bazı konuları araştırdığı tespit edildi.

27.09.2021 15:36  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de 29 yaşındaki hemşire Emily Madeley, Manchester Wythenshawe hastanesinin diyabet servisinde çalıştığı sırada serviste bulunan dolaptan ilaç çalarken arkadaşları tarafından suçüstü yakalandı.

YÜKSEK DOZDA İLAÇ ALARAK YAŞAMINA SON VERDİ

Görevden uzaklaştırılan Emily, evinde yalnız olduğu sırada koluna yüksek dozda ilaç enjekte etti. Arkadaşı tarafından bilinci kapalı bir şekilde bulunan Emily, kaldırıldığı hastanede 10 gün yaşam mücadelesi verdikten sonra hayatını kaybetti.

İNTİHARLA İLGİLİ ARAŞTIRMALAR YAPMIŞ

Aşırı dozdan dolayı beyninde hasar meydana gelen ve hayatını kaybeden Emily'nin bilgisayarında yapılan incelemede intihar etmeden birkaç gün önce defalarca internette intihar üzerine araştırmalar yaptığı ortaya çıktı.

Son Dakika Dünya İlaç çaldığı sırada suçüstü yakalanıp görevden uzaklaştırılan hemşire, intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • özgür sevindik: Biliyorum biraz insanlik dışı gibi ama aynı hassasiyeti bizim covid aşısını çalan hemşire ve diğer personeldende bekliyoruz 84 31 Yanıtla
    m.yener arıkan: bizimkiler çalmamışlardır ihtiyacı olanlara vermek için almışlardır.:) :) :) 48 11 Muhemmed : Neden intihara teşvik ediyorsunuz calmayan bir meslek soylermisin 28 21
  • Umut Ares: bizimkiler ödünçalmıslardır anlayana :D 1 0 Yanıtla

Advertisement