İngiliz Yönetmenin Oğlu El Nusra Saflarında Savaşıyor - Son Dakika
Dünya

İngiliz Yönetmenin Oğlu El Nusra Saflarında Savaşıyor

Hollywood'un ünlü yapımlarında görev almış yönetmen yardımcısı Patrick Kinney'in oğlu Lucas Kinney din değiştirerek El Nusra cephesi saflarına katıldı.

19.10.2015 11:23  Güncelleme: 11:47

Katolik Hristiyan olrak yetiştirilen Londra doğumlu 26 yaşındaki Lucas Kinney din değiştirdi. Din değiştirmesinden sonra Abu Basir El-Britani ismini alan Kinney, Beşar Esed'e karşı savaşan El Kaide'nin Suriye kolu olan El Nusra Cephesi'ne katıldı. Kinney aynı zamanda Hollywood'un ünlü yapımlarında görev almış yönetmen yardımcısı Patrick Kinney'in de oğlu.

ANNE OĞLUNUN CANLI BOMBA OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Lucas'ın annesi Deborah Phipps oğlundan çeşitli tarihlerde e-postalar almış, son dönemlerde ise korkuya kapılan anne oğlunun hava saldırıları sırasında ölmüş olabileceğinden ya da canlı bomba olabileceğinden endişe ediyor.

"IŞİD YERİNE EL NUSRA'YA KATILMASINA SEVİNDİM"

Lucas'ın babası Patrick'ten boşanmış olan anne Deborah; "Lucas şu anda bir hedef. Oğlumun IŞİD'e katılmasındansa EL Nusra'ya katılmasına sevindim ama yine de kaygılıyım. Geçen sene anneler gününde oğlumun babasıyla telefonda konuştum. Bana telefonda oğlumuzun ölmüş olabileceğini çünkü internette gördüğü bir görüntüde oğlumuza benzeyen birinin yatakta yattığını, görüntüden canlı olup olmadığını anlayamadığını söyledi." dedi.

"KOLU TAMAMEN KOPMUŞ"

"O günden sonra öğrendik ki oğlumuz ölmemiş fakat ağır şekilde yaralanmış. Havan topu mermisinin isabet etmesi sonucu kolu tamamen kopmuş. Büyük bir ameliyat geçirmiş ve 18 ay boyunca savaşamayacağını öğrendik. Onun hakkında son öğrendiğimiz buydu. aylardır kendisinden haber alamıyoruz. Hep bir heyecanla yeni bir e-posta bekliyoruz kendisinden. En azından hayatta olduğunu biliyor ve kendimizi bununla rahatlatıyoruz. Orada evlenmiş olduğunu öğrenmiştik. Karısı hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, torunumuz var mı bilmiyoruz. Onun sadece evine gelmesini istiyoruz. Eğer kötü bir şey yaptıysa sonuçlarına katlanmaya razıyım. O hala genç ve en azından hayatta" diye ekledi Lucas'ın Annesi Deborah.

BABASI ÜNLÜ FİLMLERDE YER ALDI

Lucas'ın babası Hollywood'un çok ünlü yapımlarında yönetmen yardımcısı olarak görev aldı: O filmlerden bazılar: Rambo, İlk Kan, Güneş İmparatorluğu, İndiana Jones Son Macera, Cesur Yürek.




Haberler.com/Adil Yıldız

İngiliz Yönetmenin Oğlu El Nusra Saflarında Savaşıyor

Son Dakika Dünya İngiliz Yönetmenin Oğlu El Nusra Saflarında Savaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • PARÇA PARÇA GEBERECEK BU TERÖRİSLER: TEK KOL İDARE ETSİN YAKINDA BOYNUDA KOPAR İNŞALLAH 3 40 Yanıtla
  • XXX: ÇOK AKILLI ADAMLAR BAŞKA TÜRLÜ NASIL BEYİNSİZ MÜSLÜMAN KAFASI KESEBİLİRLER Kİ ? :D 10 9 Yanıtla
  • turkey: ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN 10 7 Yanıtla
  • Yusuf islam: Yusuf ıslamın bir yazısını okumustum şöyle diyor eğer ben islamiyeti müslümanım diyen ve her türlü pisliği yapan birinden görüp din değiştirmeyi deneseydim asla islamiyeti secmezdim şükürler olsun ki kuranı kerimden etkilenip ben Allahın yolu olan islami seçtim şükürler olsun ki müslümanım Allah herkesi sapkinliklardan korusun 14 2 Yanıtla
  • yalancıdemirtaş: Demirtaş yalancidir ben batmanda yaşıyorum Demirtaş Atatürk gibi herkesi tek tipleştirmeye çalışıyor her nekadar özgürlük kelimesi ağzından düşmesede yalan atiyor ona inanmayin Kürdüm diyor kürtçe bilmiyor bu nasıl kürtlük bu kimin adamı belli ama bizim millet kürt halki hala ona inaniyor islami bitirmek için Güneydoğu bölgesine gönderilmiştir 7 4 Yanıtla
    kürdüm oyum AKP ye: demirtaş kürt değil ermenidir 4 4
  • Mardin Kızıltepe: Hani akp ve yandaşları bunuda program yapın kanadalı modele yaptığınız gibi. 1 8 Yanıtla
  • akilli: El nusra al kaeda hepsi cia nin kontrolunda ha oraya gitmişsin ha ciaya 7 2 Yanıtla
  • Rambo : lan ne salak yurum bu canı müslüman ları katletmeye gelmiş fırsat bu fırsat demiş hala yasuphan allah yazyorlar kuş beyinler 7 1 Yanıtla
  • kürşat: Ajansı yapiyor hainler 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement