İsviçre'nin kuzeyindeki Aargau kantonunda düzenlenen silahlı saldırıda birkaç kişi hayatını kaybetti. Olayın dün akşam başkent Zürih'in kuzeybatısındaki Würenlingen'de bir binada yaşandığı kaydedildi. İsviçre medyası saldırıda aralarında bir çift ve oğullarının da bulunduğu en az 5 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.
Polis saldırıyla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Cesetlerin kimlik tespiti yapılıyor. Bir görgü tanığı birkaç el silah sesi duyduğunu ifade etti.
Yaklaşık 4 bin 500 nüfuslu bölgede 30 yıl önce de benzer bir olay yaşanmış, bir emlakçı eşinin sevgilisiyle birlikte iki hayat kadınını öldürmüştü.
Yazar:
Etiketler: Gönderildi: 10 Mayıs 2015
İzlenme oranı: 0.0
Oylar: 0
Son Dakika › Dünya › İsviçre'nin Kuzeyinde Kanlı Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.