Kanada'daki Türk diplomatik temsilciliklerinde 15 Temmuz etkinlikleri düzenlendi - Son Dakika
Dünya

Kanada'daki Türk diplomatik temsilciliklerinde 15 Temmuz etkinlikleri düzenlendi

Kanada\'daki Türk diplomatik temsilciliklerinde 15 Temmuz etkinlikleri düzenlendi

Türkiye'nin Kanada'daki diplomatik temsilciliklerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi. Büyükelçiliklerde düzenlenen etkinliklere, diplomatlar ve Türk vatandaşları katıldı. Etkinliklerde, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Ayrıca, Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan 15 Temmuz sergileri de açıldı.

15.07.2023 21:35

Türkiye'nin Kanada'daki diplomatik temsilciliklerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

Başkent Ottawa'daki büyükelçilikte düzenlenen etkinliğe, Büyükelçi Esra Demir, görevli diplomatlar ve Türk vatandaşları katıldı.

Etkinlikte, 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere, tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle, Türkiye'nin Toronto, Montreal ve Vancouver başkonsolosluklarında da etkinlikler düzenlendi. Diplomatik temsilciliklerdeki etkinliklere, diplomatların yanı sıra Türk vatandaşları da katıldı.

Etkinliklerde, şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi. Bu arada, etkinlikler kapsamında, Anadolu Ajansının fotoğraflarından oluşan ve 15 Temmuz'u anlatan sergiler de açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Kanada'daki Türk diplomatik temsilciliklerinde 15 Temmuz etkinlikleri düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement