Kraliçe Elizabeth' Süpermarket Alışverişini Kendisi mi Yapıyor? - Son Dakika
Dünya

Kraliçe Elizabeth' Süpermarket Alışverişini Kendisi mi Yapıyor?

Kraliçe Elizabeth\' Süpermarket Alışverişini Kendisi mi Yapıyor?

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'deki bir süpermarket zinciri, Kraliçe 2'nci Elizabeth'in 90'ıncı yaş günü dolayısıyla bir tanıtım videosu çekti.

08.06.2016 14:54

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'deki bir süpermarket zinciri, Kraliçe 2'nci Elizabeth'in 90'ıncı yaş günü dolayısıyla bir tanıtım videosu çekti.

Kraliçe'ye benzerliğiyle dikkat çeken yaşlı kadının, elinde alışveriş arabası ve köpekleriyle halktan biri gibi alışveriş yaptığı bu görüntüler herkesi şaşırtmayı başardı.

TORUNUNA ELBİSE BAKTI

Tüvit eteği, yeşil yağmurluğu ve başına bağladığı eşarbıyla sıradan bir görünüm sergileyen 'Kraliçe', manav alışverişi yaparken ve Prenses Charlotte'a elbise bakarken görüntülendi.

Alışverişini tamamlayan 'Kraliçe', aldıklarını paketlettirdikten sonra kraliyet ailesine özgü 'halkı selamlama hareketini' yaparak kasiyere veda etti.

Videoda Kraliçe 2'nci Elizabeth'e benzerliğiyle şaşırtan bu kadının, aslında sadece süpermarket zincirinin kraliçenin 90'ıncı yaş günü onuruna yayımladığı tanıtım videosu için kullandığı bir dublör olduğu anlaşıldı.

Alışveriş merkezinde gün boyunca Kraliçe 2'nci Elizabeth'in en sevdiği şarkılar çaldı. Bunlardan bazıları; Dancing Queen (ABBA), Having a Party (Billy Ocean) ve Celebrate (Brigitte Zarie) parçalarıydı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Kraliçe Elizabeth' Süpermarket Alışverişini Kendisi mi Yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement