ABD'li Bilim Adamı Ölmeden Önce İtiraf Etti: Uzaylılar Gerçek! - Son Dakika
Dünya

ABD'li Bilim Adamı Ölmeden Önce İtiraf Etti: Uzaylılar Gerçek!

ABD'de gizli projelerin merkezi olan Area 51'de çalışan mühendis, ölüm döşeğinde uzaylıların varlığıyla ilgili çarpıcı itiraflar da bulundu.

28.10.2014 14:27  Güncelleme: 14:47

Ölümün kısa bir süre önce kaydedilen bir videoda bilim insanı Boyd Bushman şok açıklamalar da bulundu ve uzaylıların ABD askeri üslerinde çekildiğini iddia ettiği fotoğraflarını gösterdi.

24 SAAT UFOLAR ÜZERİNE ÇALIŞILIYOR

Boyd Bushman, Lockheed Martin'de çalışan bir araştırma görevlisiydi ve adına patentler de bulunuyor. Lockheed'de çalışırken ABD askeri üslerinde bulunduğunu ve UFO'lar üzerinde tersine mühendislik çalışmaları yaptığını söyleyen Busman, 7 Ağutos 2014'te kaydedilen videoda şu an 24 saat UFO'lar üzerinde çalışan insanların olduğunu itiraf etti.

2 GRUP UZAYLI VAR

Bushman'ın itirafını uzaylıların ve UFO'ların resimleri ile destekliyor ve ABD'de UFO teorilerinin merkezi olan AREA 51 ve diğer benzer alanlarda iki grup uzaylı üstünde araştırma yapıldığını söylüyor. Bushman uzaylıların uzun parmakları, perdeli ayakları olduğu ve Quintumnia adlı bir gezegenden geldiklerini belirtiyor:

"Onları iki gruba ayırdılar. Sanki sığır çiftliği gibi. Bir grup sığır çobanı iken diğer grup sığır hırsızı. Sığır çobanları daha arkadaş canlısı ve bizimle ilişkileri daha iyi."

BU İLK İTİRAF DEĞİL

Bu itiraf, Savunma Sanayi firması Locheed Martin çalışanlarından gelen ilk açıklama değil. Firma çalışanlarından Ben Rich de yıldızlar arası yolculuk yapabilecek teknolojimizin olduğunu ama saklı tutulduğunu ve şu an bunların ortaya çıkıp insanlık yaratına kullanılması için bir mucize gerektiğini açıklamıştı. Ben Rich, şu an insanların aklına gelen her türlü fütüristtik şeyin nasıl yapılabileceğinin bilindiğini iddia ediyor.

ELLE TUTULUR KANIT HALA YOK

Haynes UFO Investigations Manual kitabının yazarı Nigel Watson, ölüm döşeğinde yapılan itiraflara kuşkuyla yaklaşılması gerektiği söyleniyor ve ölmekte olan biri neden yalan söylesin sorusuna şu şekilde cevap veriyor:

"Uzun bir yaşam sırasında hatıralar kaybolabiliyor veya değişebiliyor. İnsanlar hatıralarını inanmak istedikleri veya dinleyicilerin duymak istediklerin şekilde hatırlıyorlar. Sonuç olarak bu iddiaları destekleyecek elle tutulur fiziksel bir kanıt bulunmuyor."

ABD\'li Bilim Adamı Ölmeden Önce İtiraf Etti: Uzaylılar Gerçek!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya ABD'li Bilim Adamı Ölmeden Önce İtiraf Etti: Uzaylılar Gerçek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement